Setari Cookie-uri

Meghan Markle, jignită și umilită de un jurnalist britanic, după vizionarea documentarului de pe Netflix

Meghan Markle a fost ținta unui jurnalist și prezentator tv din Marea Britanie, care a avut o reacție dură cu privire la documentarul pe care ea și Prințul Harry l-au realizat.

Documentarul pe care Meghan Markle și Prințuk Harry l-au realizat despre viața lor este unul controversat, și pe cât de apreciat de unii, pe atât de urât de alții.

Recent, un jurnalist și prezentator tv din Marea Britanie, Jeremy Clarkson a avut o reacție dură față de soția Prințului Harry. Jurnalistul în vârstă de 62 de ani a folosit cuvinte jignitoare și umilitoare în articolul pe care l-a scris și care, ulterior, a apărut și în revista The Sun.

„O urăsc (...) Nu pot dormi noaptea și stau treaz, scrâșnind din dinți și visând la ziua în care va defila goală pe străzile din fiecare oraș din Marea Britanie, în timp ce mulțimile aruncă cu excremente în ea”, a scris Jeremy Clarkson în rubrica din revista britanică.

Citește și:

Reacțiile la articolul său nu au întârziat să apară și multă lume a condamnat atitudinea jurnalistului față de fosta ducesă de Sussex. De altfel, biroul de presă britanic a primit nu mai puțin de 12.000 de plângeri referitoare la cuvintele folosite de Jeremy Clarkson.

Ulterior, articolul a fost șters din presă, iar jurnalistul și-a cerut scuze publice pentru reacția sa față de Meghan Markle. Clarkson a declarat că nu și-a închipuit că articolul său va produce atât de multă indignare și a menționat că pe viitor va fi mult mai atent la cuvintele pe care le va folosi.

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.