Setari Cookie-uri

Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant pentru regretatul Mitică Popescu. Actorul s-a stins din viață la 86 de ani

Ștefan Bănică Jr. a scris un mesaj emoționant pentru Mitică Popescu, după aflarea veștii cu privire la decesul său.

Ieri, 3 ianuarie 2023, Mitică Popescu a încetat din viață, la 86 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. Actorul a murit în urma unor complicații cardiace, asta după ce în trecut suferise și un AVC.

Decesul său a întristat multă lume, de la apropiați, spectatori care l-au îndrăgit, dar și colegi de breaslă. Dintre aceștia, Ștefan Bănică Jr. a fost unul din cei care a postat un mesaj emoționant cu privire la pierderea enormă a unui mare actor român.

„Am avut șansa să joc cu el peste 300 de spectacole, cu "Desculț în parc", unde nea Mitică îl juca magistral pe Velasco, vecinul excentric al celor doi tineri proaspăt căsătoriți. În atâția ani, cât am jucat, am râs mult împreună și îi ascultam de fiecare dată cu interes poveștile despre marii actori din generațiile trecute, pe care îi evoca mereu cu drag și, mai ales, cu respect.

Citește și:

Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule Mitică Popescu! Drum lin printre stele…”, a scris Ștefan Bănică Jr, într-o postare de pe pagina sa de socializare.

Ștefan Bănică Jr. și-a arătat regretul cu privire la decesul lui Mitică Popescu, însă spune că în urma sa rămâne o carieră profesională apreciată de mulți colegi din generația cea nouă.

Alți artiști și-au exprimat regretul pe rețelele de socializare, printre care Horia Moculescu, Romică Țociu, Mircea Diaconu și Rodica Popescu Bitănescu.

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.