Setari Cookie-uri

George Burcea a împlinit 35 de ani! Cum l-a surprins iubita sa, Viviana Sposub?

George Burcea a împlinit 35 de ani, motiv pentru care iubita sa, Viviana Sposub i-a pregătit o surpriză. Cei doi se află în America, acolo unde a avut loc premiera serialului Wednesday, în care Burcea joacă.

George Burcea a împlinit 35 de ani, iar iubita sa, Viviana Sposub l-a răsfațat cu declarații de dragoste și gesturi tandre. Actorul și-a petrecut ziua de naștere în America, acolo unde se află de câteva săptămâni, de la începutul serialului Wednesaday, în care joacă.

De ziua sa, Burcea a petrecut la New York alături de Viviana Sposub, iar câteva dintre momentele lor de intimitate au fost postate și pe paginile de socializare ale celor doi. Cei doi se sărută, apoi se îmbrățișează, având în spate unul dintre cele mai reprezentative poduri din New York.

„Te iubesc atât de mult! La mulți ani!”, a scris Viviana Sposub în dreptul videoclipului postat pe pagina ei de Instagram.

Comentariile fanilor au curs pe pagina lor de socializare și i-au felicitat pe cei doi pentru povestea de iubire pe care o trăiesc. Burcea și Viana Sposub trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar, de când s-au cunoscut la emisiunea "Ferma", cei doi sunt nedespărțiți.

Citește și:

Viviana a ales să îi fie alături iubitului ei în America, acolo unde amândoi au plecat pentru premiera filmului Wednesay, unde Burcea îl interpretează pe Lurch.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.