Setari Cookie-uri

Andreea Bănică a suferit de depresie! Ce a motivat-o pe artistă să își învingă fricile?

Andreea Bănică a suferit o adevărată dramă atunci când și-a pierdut ambii părinți. Ea a suferit de anxietate și depresie, însă a reușit să se ridice și să țină fruntea sus, oricât de grele au fost situațiile prin care a trecut.

Andreea Bănică este o artistă mereu cu zâmbetul pe buze, încrezătoare în forțele proprii, gata oricând să ofere un sfat sau o încurajare celor care îi cer acest lucru. Vedeta are o relație deschisă cu fanii ei și le oferă adesea ponturi legate de familie, vacanțe sau preparate culinare.

Recent, ea i-a îndemnat pe fanii ei să îi adreseze întrebări, iar ea nu a ezitat să răspundă tuturor curiozităților celor care o urmăresc și o îndrăgesc de atât de mulți ani. Una din întrebări a fost legată de starea emoțională a Andreei, mai exact fanii au vrut să știe dacă ea a suferit vreodată de anxietate sau depresie și cum a reușit să treacă peste.

Andreea Bănică a recunoscut că a avut și astfel de perioade, însă ceea ce a ajutat-o cel mai mult a fost gândul la copiii ei. Familia reprezintă tot ceea ce are mai de preț, așadar artista este în stare să treacă peste orice obstacol de dragul celor apropiați.

Citește și:

''Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urate... Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ''trebuie'' pentru mine!'', a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Ambii părinți ai artistei au decedat

Andreea Bănică nu a avut o copilărie ușoară, însă moartea părinților săi a afectat-o enorm. Tatăl artistei s-a stins din viață atunci când ea avea 21 de ani, iar mama ei doi ani mai târziu.

Citește și:

„Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, povestește Andreea Bănică, într-un vlog pe canalul ei de Youtube.


Kudika
17 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


10 imagini
Lavinia Pîrva, părere sinceră despre fosta lui Ștefan Bănică Jr, Mihaela Rădulescu:  E o femeie...

Lavinia Pîrva a fost recent invitată într-o emisiune de televiziune, unde și-a lăsat urmăritorii să intre în universul său personal și să afle păreri sincere despre alte... Kudika


8 imagini
Andreea Marin s-a luptat cu depresia timp de doi ani: Am conștientizat cazul Mădălinei Manole...

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România, a făcut mărturisiri neașteptate în cadrul emisiunii „ Kudika

6 imagini
Violeta Bănică trăiește fiorii primei iubiri! Cine este iubitul adolescentei de 16 ani?

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, îmbrățișează fiorii primei iubiri și a împărtășit bucuria sa și cu internauții. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.... Kudika


Monica Gabor, reacție neașteptată după plecarea Irinei Columbeanu din România

Vizita Irinei Columbeanu în România a fost una extrem de emoționantă nu doar pentru adolescentă și tatăl ei, Irinel, ci și pentru cei de acasă. Recent, Monica Gabor a postat pe... Kudika


Cum se simte Emily Burghelea după accidentul suferit în Mauritius. Creatoarea de conținut a trecut printr-o primă operație

Emily a povestit pe rețelele de socializare despre momentele de panică prin care a trecut și își ține urmăritorii la curent cu starea ei de sănătate și procesul de recuperare.

...
Kudika
Ce vedete a ales Vlăduța Lupău pentru a fi nașii fiului ei cel mic, Isaia?

În august 2022, Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista și soțul ei, Adi Rus, i-au ales numele rar Iair, un nume biblic care înseamnă lumină,... Kudika