Setari Cookie-uri

Cum se simte Cătălin Măruță după operația la picior? Prezentatorul tv merge în cârje

Cătălin Măruță a vorbit despre recuperarea post operatorie și cum se descurcă mergând cu cârjele.

Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru ruptură de ligament încrucișat, iar acum se recuperează acasă. Prezentatorul tv a fost operat în urmă cu câteva zile, la un spital privat din București, acolo unde Andra i-a fost alături necondiționat. A doua zi, el a putut pleca acasă.

Acum, Măruță se deplasează folosind cârjele și face exerciții de recuperare cu diverse aparate speciale. El ajunge regulat la medicul care l-a operat pentru a schimba bandajul de la nivelul genunchiului.

„Eu m-am operat joi, pe 12 ianuarie, pe 13 ianuarie am plecat acasă, și acum port orteza asta, pentru că trebuie să îmi țină piciorul drept. Mi-au schimbat și al doilea pansament, îmi simt piciorul destul de bine, pentru că sunt serios în ceea ce privește recuperarea, am învățat să cobor și scările, și domnul doctor zicea că trebuie să vin la pansat vineri, după care mai durează două săptămâni să îmi scot firele”, a dezvăluit prezentatorul pe Facebook, chiar din cabinetul doctorului.

Citește și:

Prezentatorul tv a mărturisit că deși ar vrea să stea în pat, trebuie să tragă de el și să facă exercițiile recomandate de medic. În tot acest timp, Măruță poate merge cu ajutorul cârjelor.

„Trebuie să tragi de tine și să te faci bine, pentru că oricum vrei să stai mai mult în pat, să lenevești, dar fac treaba asta când fac exercițiile, în rest mișcare”, a mai spus soțul Andrei.

Cătălin Măruță este mândru că a avut curajul de a merge să se opereze, chiar dacă nu mai simțea durere. Totuși, ceea ce l-a făcut să ia această decizie a fost faptul că, în timp, ruptura de ligament putea să îi afecteze activitățiile de zi cu zi.

„Dacă am învățat ceva din toată experiența asta, este că niciodată nu trebuie să lași lucrurile nefăcute mai ales când vine vorba de sănătate, pentru că e înșelător. La mine începuse să fie din ce în ce mai bine cu piciorul, mă simțeam bine, nu mai aveam nicio durere și nu aș mai fi vrut să mă operez.

Citește și:

Numai că asta ar fi însemnat ca în câțiva ani să nu mai pot să alerg, nu mai puteam să merg cu bicicleta, nu mai puteam să mă duc pe munte, iar chestia asta m-a determinat foarte tare. Am zis că pentru copiii mei, pentru familia mea trebuie să fac chestia asta. (…) Chiar dacă e greu cu cârjele, te înveți, aveți grijă de voi, de sănătatea voastră și nu lăsați lucrurile nefăcute la timp. Mă felicit că am avut curaj să vin!”, a mai declarat Măruță.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.