Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, impulsivă și încrezătoare în forțele proprii! La ce a putut să se supună artista, de data aceasta?

Andreea Bălan a dovedit de-a lungul timpului că este o persoană foarte puternică și că nu îi este frică de noi experiențe. Ea acceptă provocările fără să stea pe gânduri, la fel cum a făcut-o și în noul sezon IUmor.

Andreea Bălan este una dintre cele mai puternice femei din showbiz, iar de-a lungul timpului a demonstrat că nu duce lipsă de încredere în forțele proprii, dar nici de impulsivitatea care o ajută să accepte tot felul de provocări.

Artista a fost invitată să participe în cel mai nou sezon IUmor, ce va avea premiera sâmbăta aceasta. Sub privirile juraților și a telespectatorilor, Andreea Bălan a acceptat invitația magicianului Robert Tudor, pentru un număr spectaculos de magie.

Magicianul a tăiat-o în două pe Andreea Bălan, într-un moment spontan, ce va fi difuzat mâine seară, la Antena1.

"Ne-am văzut chiar în ziua filmării. Lucrurile spontane și imprevizibile ies întotdeauna mai bine decât cele repetate. În același timp, dacă repetam, nu cred că s-ar mai fi băgat. Sper să mai accepte invitațiile viitoare din partea mea pentru numere periculoase“, a declarat magicianul Robert Tudor, potrivit libertatea.ro.

Citește și:

La rândul ei, în timp ce se afla pe scenă, Andreea Bălan a dezvăluit că este omul momentului, iar impulsivitatea o îndeamnă să accepte pe loc provocările care îi apar în cale.

„Iubesc adrenalina şi se ştie despre mine că sunt un om al momentului, că reacţionez la impuls. Am spus da fără să stau prea mult pe gânduri, doar când mi-a spus Delia că încă pot să mă răzgândesc m-am întrebat dacă e chiar decizia bună. Ce a ieşit vedeţi sâmbătă!”.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.