Setari Cookie-uri

Alessiah lansează prima piesă din 2023, Matching Hearts, despre iubirea adolescentină. Vino să visezi alături de ea!

În luna îndrăgostiților, Alessiah lansează prima melodie din acest an, „Matching Hearts", despre iubirea sinceră, ca cea adolescentină.

Piesa este produsă și compusă de Manuel Riva, alături Ester Peony, și este pentru prima oară când Alessiah colaborează cu acesta și lansând „Matching Hearts", o piesă pop-dance de dragoste. De asemenea, Manuel Riva este unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ de muzică dance din România, care s-a aflat în topul Billboard, și de asemenea, a fost nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.

"Mă gândeam cum să încep anul 2023, aveam câteva piese pregătite, însă una parcă şi-a găsit locul perfect pentru Dragobete. "Matching Hearts" este o melodie în care îţi dai seama rapid că este vorba despre dragostea dintre doi adolescenţi, acea dragoste în care crezi ca şi cum ar fi ultima. Sunt sigură că sunt foarte multi adolescenţi care se vor regăsi în mesajul frumos al melodiei, iar dacă nu se regăsesc le transmit un lucru "nu vă faceţi griji, căci va veni şi o să vă lovească, dar inainte de toate nu uitaţi că este vorba despre "Matching brains", în primul şi-n primul rând. Iubiţi frumos şi responsabil!", a declarat Alessiah.

Citește și:

Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, echipă cu care Alessiah colaborează deja de o vreme, o surprinde într-un cadru tipic american, într-un laundry înconjurată de mașini de spălat, loc în care îl întâlnește pe cel care urmează să-i devină iubit în următoarele cadre are videoclipului.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.