Setari Cookie-uri

De ce a vrut Andreea Bălan să renunțe la America Express. Era în a cincea etapă când a simțit că nu mai poate

Andreea Bălan a oferit un scurt interviu, în care a vorbit despre întreaga sa experiență la America Express. Nu a scos în evidență doar momentele frumoase din concurs, ci cele care i-au dat mari bătăi de cap și în care a dorit să renunțe. Prima dată când a luat în calcul ideea de a renunța a fost în cea de-a cincea etapă. Iată ce a povestit!

Andreea Bălan și Andreea Antonescu formează una dintre cele mai puternice echipe din cadrul emisiunii America Express, iar în ultima etapă din concurs tot ele au fost cele care și-au asigurat locul în semifinală câștigând imunitatea. Recent, fosta soție a lui George Burcea a făcut câteva declarații despre experiența de care s-a bucurat din plin, dar care i-a și dat mari bătăi de cap.

Concurenta de la America Express a simțit că nu mai poate și că dorește să renunțe la experiență, pentru prima dată, în cea de-a cincea etapă, după cum chiar ea a recunoscut. Chiar atunci, ea și colega sa de echipă au intrat în cursa pentru ultima șansă, iar mai apoi s-au ambiționat, au luptat și nu au dorit ca bărbații să le învingă. Vedetele au avut și momente în care au fost serios criticate de către colegii lor, pentru că nu au respectat de fiecare dată regulile din concurs, fiind de părere că sunt în stare să calce și pe cadavre pentru a câștiga.

Citește și:

Citește continuarea pe: 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.