Setari Cookie-uri

Soția lui DOC, primele declarații după eliminarea artistului de la Survivor: Nu consider că a greșit cu nimic, sunt mândră

Soția lui DOC, Anca, a dat primele declarații după eliminarea partenerului său de viață din cadrul emisiunii Survivor România. Deși fostul Faimos a fost criticat dur din cauza comportamentului pe care l-a avut pe parcursul competiției, ea nu consideră că a greșit cu nimic și este mândră de el din toate punctele de vedere, dar mai ales îl așteaptă cu drag acasă.

Plecarea lui DOC de la Survivor România a fost una șocantă pentru toată lumea, fiindcă nimeni nu se aștepta ca el să nu primească deloc susținere din partea celor de acasă. Acesta a dovedit că este un om corect, care și-a exprimat de fiecare dată punctul de vedere, oricât de dur ar fi fost acesta, dar se pare că nu toți au văzut cu ochi buni atitudinea sa. La scurt timp după eliminarea lui din concurs, partenera sa de viață a dat câteva declarații în acest sens. Anca nu consideră că DOC a greșit cu ceva, fiind mândră de tot parcursul lui, dar și sigură de faptul că hate-ul pe care l-a primit din partea colegilor lui l-a dezavantajat enorm și l-a făcut să își piardă concentrarea.

„Cred că după vreo lună jumate am reușit să mă regăsesc total, să asimilez situația, să mă obișnuiesc cu singurătatea și să pot să trăiesc emisiunea rațional, nu sentimental. Nu consider că a greșit cu nimic, sunt mândră de tot parcursul lui. Poate un singur sfat aș fi avut, dacă ar fi câștigat vreo Comunicare și anume să nu-i mai bage în seamă pe restul, să-și vadă scopul. Consider că l-a defocusat foarte mult hate-ul colegilor.”, a declarat soția lui DOC pentru fanatik.ro.

Anca a mai zis i s-a părut penibil faptul că unele persoane din echipa sa s-au certat cu el, deși nu avea vreun motv real să o facă. Chiar dacă lucrurile s-au întâmplat în felul acesta, îl așteaptă cu drag acasă și cu masa pusă, fiind conștientă că este nerăbdător să mănânce o ciorbă, având în vedere condițiile în care a trăit în ultimele luni.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.