Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan iubește din nou. Declarațiile impresarei despre noul partener: Un bărbat care știe să conducă o femeie și să...

Anamaria Prodan iubește din nou, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a vorbit despre noul ei partener de viață care o face fericită în fiecare zi, de care s-a îndrăgostit și alături de care speră să rămână pentru mulți ani de acum înainte. Cum a cucerit-o bărbatul pe fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, despre noul ei iubit

Anamaria Prodan a avut o perioadă în care a suferit enorm din cauza divorțului de fostul ei soț, care acum are o altă familie de care este mândru. Vedeta a pus accentul pe copiii ei și s-a concentrat să le fie lor bine, încercând să rămână o femeie puternică așa cum a fost de fiecare dată. Odată cu trecerea timpului, impresara a decis să își refacă viața, iar acum este într-o nouă relație, este fericită și se bucură de fiecare moment din viața sa.

Impresara a început prin a spune că este foarte mândră pentru faptul că a reușit să scape de kilogramele în plus, datorită stilului sănătos de viață pe care l-a abordat în ultima vreme. Este foarte fericită, mai ales datorită faptului că îi are aproape pe copiii ei și pe prietenii ei alături de care se simte foarte bine de fiecare dată. De asemenea, a recunoscut că de câteva luni bune este și într-o nouă relație în care se simte răsfățată, împlinită, dar mai ales tratată așa cum merită.

Citește și:

Citeste continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.