Setari Cookie-uri

Gina Pistol, prima imagine cu chipul lui Josephine. Cum au reacționat fanii / FOTO

Gina Pistol a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, pe contul ei oficial de Instagram, imagine pe care până să o șteargă, a început să circule pe internet. Vedeta a fost trasă la răspundere pentru faptul că a eliminat din album fotografia cu pricina.

Gina Pistol, prima imagine cu chipul fiicei sale

Gina Pistol a devenit mamă, în urmă cu doi ani, iar de atunci viața i s-a schimbat în totalitate. Vedeta a renunțat la toate proiectele sale și la întreaga sa carieră în televiziune, de dragul copilui ei. Ea și-a dorit ca micuța să o aibă aproape la orice pas, să nu rateze niciun moment important din viața sa, iar de curând aceasta a împlinit 2 anișori, moment în care fanii au crezut că va reveni pe micile ecrane, ceea ce nu s-a întâmplat.

Viața de părinte nu este deloc una ușoară pentru partenera de viață a lui Smiley și a vorbit mereu deschis despre acest subiect sensibil, deși unii i-au judecat aspru deciziile. Ea este cea care s-a ocupat în mare parte de creșterea micuței, iar de fiecare dată când ieșea în lume, îi era greu să se adapteze, pentru că se obișnuia cu liniștea de acasă, unde și-au făcut propria lume.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.