Setari Cookie-uri

George Burcea, dat în judecată de fosta soție. Andreea Bălan l-a acuzat de calomnie: Cu tatăl copiilor nu există comunicare

Andreea Bălan l-a dat în judecată pe fostul ei partener de viață, George Burcea, pentru calomnie și consideră că dacă nu ar fi procedat în felul acesta, discuțiile dintrei ei nu ar fi ajuns la final. Nu regretă nici măcar o secundă ceea ce a făcut și crede că este cel mai bine pentru fetițele sale.

u mai este un secret pentru nimeni faptul că relația Andreei Bălan cu George Burcea nu s-a terminat prea bine din tot felul de motive. Ambii și-au dorit custodia fetițelor lor, care au rămas în cele din urmă cu mama lor, actorul având un program de vizită pe care era obligat să îl respecte, doar că după ce a plecat în Statele Unite ale Americii nu a mai existat deloc comunicare între el și fiicei sale, după cum a povestit chiar fosta concurentă de la America Express.

De asemenea, în podcast-ul lui Jorge unde a fost de curând invitată, ea a zis clar că la nivel energetic l-a iertat pe cel care i-a fost soț pentru o lungă perioadă de timp, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor. Tot ea a declarat că sunt foarte multe lucruri pe care oamenii din exterior nu le cunosc despre ceea ce s-a întâmplat între ei și chiar se pare că l-a dat dat în judecată pentru calomnie, fiind de părere că dacă acest proces nu ar fi existat, el nu s-ar fi oprit deloc din declarații.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.