Setari Cookie-uri

Ana Morodan s-a internat la un spital de psihiatrie! Cum se simte acum Contesa Digitală?

Ana Morodan s-a internat de bună voie într-un spital de psihiatrie din județul Alba, în contextul în care vedeta trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost testată pozitiv antidrog, iar la alcooltest a reieșit o concentrație de 0,05 g/l alcool pur sânge.

Ana Morodan trece printr-o perioadă tulbure, după ce polițiștii au prins-o pe vedetă drogată și băută la volan. Contesa Digitală a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. În tot acest timp, influencerița a putut să își dea seama de greșelile sale, mai ales că mii de tineri o urmăresc pe social media.

Ana Morodan le-a transmis internauților că îi pare rău pentru faptele comise și să nu o ia drept exemplu, cel puțin nu în această perioadă dificilă.

Ana reală este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile. Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a declarat vedeta, pe pagina sa de socializare.

Citește și:

Acum, potrivit cancan.ro, Ana Morodan s-ar fi internat de bună voie într-un spital de psihiatrie din Pianu de Jos, județul Alba. Influencerița a cerut special o cameră single, iar prețul pe noapte este de 550 de lei, cu toate serviciile incluse, potrivit sursei citate anterior.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.