Setari Cookie-uri

Carmen Grebenișan, în lacrimi după mesajul soțului! Influencerița este de 4 luni la Survivor

Carmen Grebenișan s-a abținut cu greu să nu plângă, după ce a ascultat mesajul pe care soțul ei l-a trimis la Survivor!

Carmen Grebenișan se află în Republica Dominicană de mai bine de 4 luni, acolo unde luptă pentru premiul cel mare în cadrul competiției Survivor. Ea este departe de soțul ei, care îi simte în fiecare clipă lipsa și care abia așteaptă să se întoarcă acasă, în România.

În ediția de ieri seară, Andrei Krișan a fost cel care a câștigat jocul de comunicare, drept pentru care a ales câțiva concurenți care au avut parte de o surpriză inedită. Dan Ursa, Andrei Krișan, Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan au primit câte un obiect, dar și un mesaj special, din partea persoanelor dragi de acasă.

Carmen Grebenișan, mesaj emoționant de la soțul ei

Concurenta a primit în dar o pernă, obiect care a bucurat-o enorm.

„E o pernă! Mi-a dat pernă! Băi, voi glumiți? Nu pot să cred așa ceva! Dar cine a gândit că ăsta e obiectul meu preferat? Vreau să știu! Cine s-a gândit? Nu-mi vine să cred că o am cu mine! Miroase a casa noastră!”, a spus concurenta, cu emoție în glas.

Citește și:

Mai mult, Carmen a primit și un mesaj video de la soțul ei, Alex Militaru. Partenerul de viață al influenceriței a lăudat-o pentru parcursul din competiția, a asigurat-o de dragostea lui și i-a mărturisit că o așteaptă acasă.

„Bună, iubito! Sper ca de data aceasta să câștigați comunicarea și să vezi acest video din partea mea. Inițial, cadoul pe care îl alesesem fusese o boxă portabilă, pentru că știu cât de tare asculți tu muzică, dar nu s-a putut și din cauza aceasta m-am gândit că o pernă te-ar putea ajuta, pentru că știu ce condiții ați avut timp de patru luni și mă gândesc că poate acum, în ultima lună, până la marea finală o să te ajute să dormi mai bine.

Ești foarte puternică, nu mă așteptam să fii, să reziști atât, sincer nu mă așteptam și sunt în același sentiment cu tine. Meriți să câștigi! Din punctul meu de vedere chiar meriți să câștigi.

Citește și:

Mi-e dor de tine rău de tot și abia aștept să te întorci acasă, să ne facem planuri, să se întâmple toate lucrurile pe care le-am vorbit înainte să pleci și sper să fie și ultima plecare pe care o ai atât de lungă. Te iubesc mult de tot și succes”, i-a transmis Alex Militaru soției sale.

Carmen Grebenișan a fost vizibil emoționată și nici nu a observat că soțul ei este pe ecran.

„Nu am conștientizat că e el pe ecran, nu mi-am dat seama. A pornit așa, de niciunde. Nu pot să cred! Dragul de el!”, a spus concurenta.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.