Setari Cookie-uri

Gina Matache, mesaj subtil pentru fiica sa. Ce i-a transmis Oanei Matache: Păstrează-ți demnitatea...

Gina Matache nu poate trece peste separarea fiicei sale, Oana Matache, de fostul ei partener de viață și tatăl copiilor ei, Răzvan, iar recent a transmis un mesaj dur pe social media care în mod evident îi este adresat acesteia. Iată ce a transmis!

Oana Matache și fostul ei partener de viață, Răzvan, aveau o căsnicie pe care unii o luau drept model, dar care se pare că nu mergea atât de bine pe cât lăsau aceștia să se vadă, iar drept dovadă, în urmă cu doar câteva săptămâni, au decis că este mult mai bine pentru fiecare dintre ei să o ia pe drumuri separate. La momentul acela, unii s-au întrebat ce se va întâmpla cu copiii pe care cei doi îi au împreună, dar cei mici au rămas alături de mama lor care s-a mutat deja cu noul ei iubit, pe care mama ei nu l-a acceptat deloc și nici nu are de gând să o facă.

Mama Deliei a fost de părere că nu există și nici nu va mai exista un bărbat mai potrivit pentru fiica sa decât ginerele ei care este un tată exemplar și un soț de nota zece, după cum chiar ea l-a descris. Ea nu s-a putut abține, ori de câte a avut ceva de zis despre el, în public, iar de curând a transmis un alt mesaj subtil care pare a-i fi dedicat fiicei sale, Oana Matache. Cântăreața de muzică populară i-a zis Oanei Matache să își păstreze demnitatea, chiar dacă pierde foarte multe în viață.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.