Setari Cookie-uri

Denise Rifai, adevărul despre presupusa relație cu Cătălin Cazacu: dintr-o curiozitate feminină, recunosc...

După speculațiile apărute în presă cu privire la relația amoroasă dintre Denise Rifai și Cătălin Cazacu, prezentatoarea de la KanalD a mărturisit care este adevărul!

Denise Rifai este o femeie frumoasă, care atrage atenția multor bărbați din jurul ei. Vedeta nu a apărut niciodată în mod public cu un bărbat la brațul său, iar presa a făcut multe speculații de-a lungul timpului despre relațiile sale amoroase.

Recent, a apărut un alt zvon cu privire la identitatea bărbatului din viața prezentatoarei tv. Publicațiile de știri s-au grăbit să scrie despre o presupusă idilă dintre Denise Rifai și Cătălin Cazacu, asta după ce au fost fotografiați dansând împreună într-un club.

La scurt timp după ce știrea respectivă a făcut înconjurul internetului, Denise Rifai a luat atitudine și a adresat un mesaj pe pagina sa de socializare. Vedeta a mărturisit că nu se află într-o relație cu fostul iubit al Ramonei Olaru și că, pur și simplu, se distra în club, alături de prietenele sale, printre care și Tania Budi.

Citește și:

„Citesc presa aproape zilnic și prin prisma meseriei, dar și dintr-o curiozitate feminină, recunosc. Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masă noastră a stat și Cătălin Cazacu pe care l-am cunoscut acolo, el fiind invitat de prietenă mea, Tania Budi.

A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la se inventa o idilă, e cale lungă. De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă va asigur că în momentul în care va fi cineva în viață mea, voi comunica deschis și asumat că și până acum”, a scris Denisa Rifai, pe contul său de Instagram.

A post shared by Denise Rifai (@denise.rifai)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.