Setari Cookie-uri

Gina Pistol, dezamăgită profund după ce a dat greș cu rochia de mireasă: Tare amărâtă am fost

Gina Pistol face ultimele pregătiri pentru nunta la care visează de ani buni și care își dorește să fie una perfectă, dar în organizarea acesteia a întâmplinat și probleme. Vedeta nu a mai rezistat și și-a spus oful în fața fanilor de pe rețelele sociale, după ce a dat greș în ceea ce privește rochia de mireasă.

Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru una dintre cele mai importante zile din viața lor și anume cea în care își vor uni destinele. Deși părea că nu vor face niciodată acest pas important, ei bine, se pare că au analizat mai bine situația și au ajuns la concluzia că deși au zis că un act nu este reprezentativ pentru iubirea lor, ar trebui totuși să îl aibă. Fanilor celor doi îndrăgostiți nu le-a venit să creadă una ca asta, iar acum așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe îndrăgita prezentatoare purtând rochia de mireasă.

Legat de alegerea rochiei pe care o va purta în ziua nunții, Gina Pistol nu are amintiri frumoase, deoarece a întâmpinat numai probleme despre care le-a vorbit și fanilor săi de pe rețelele sociale. Partenera de viață a lui Smiley s-a gândit că va opta pentru a purta două rochii, una de mireasă pentru cununia religioasă, cea civilă, dar și pentru prima parte a petrecerii și una de seară, pentru restul evenimentului. Și-a dorit ceva comod, pentru a putea renunța la tocuri, la un moment dat, așa că a căutat un anumit material pe care, din nefericire, nu l-a mai găsit.

Citește și:

Continuă să citești pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.