Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu s-a întâlnit cu fostul soț, Traian Spak, la ziua Siennei. Cum se înțeleg cei doi după divorț?

Andreea Antonescu a vrut să îi fie alături fiicei sale la împlinirea vârstei de 12 ani. Adolescenta a fost foarte fericită să îi aibă alături de ea pe ambii părinți. Ce relație are Andreea Antonescu cu fostul ei soț, Traian Spak, după divorț?

Andreea Antonescu este o mămică împlinită, mai ales că fiica ei cea mare, Sienna, a împlinit recent 12 ani. Artista a vrut să îi fie alături fiicei sale în această zi specială și a plecat în America, pentru a o sărbători. Sienna și-a aniversat ziua de naștere în parc, așa cum este moda în State. Alături de ea au fost prietenii apropiați, dar și părinții ei.

Deși sunt divorțați, Andreea Antonescu și Traian Spak au rămas în relații bune de dragul Siennei. Zâmbetul de pe fața adolescentei, în fotografia în care este înfățișată alături de mama și tatăl său, spune tot.

Ce relație are Andreea Antonescu cu fostul ei soț, Traian Spak?

După divorțul de tatăl fiicei sale, Andreea Antonescu a avut o relație cu Ștefan Manolache, ulterior cu Victor Vrînceanu, alături de care a devenit mamă pentru a doua oară. Cu toate acestea, ea și tatăl Siennei, Traian Spak, au rămas în relații de prietenie și se pare că fostul ei soț s-a bucurat când a aflat că Sienna va avea o surioară.

Citește și:

„Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri. Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt”, a declarat Andreea Antonescu pentru Click!, în urmă cu câteva luni.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.