Setari Cookie-uri

Acum este single-ul pe care Andreea Bălan l-a pregătit pentru această vară

Cu muzica și versurile compuse de către Liviu Teodorescu alături de Shift, Loredana Cavasdan și Gabriel-Iulian Dragomir, „Acum" este o piesă pop dance ce te poartă timp de trei minute într-o lume colorată, acolo unde iubirea și distracția dau tonul zilei.

„Acum" este single-ul pe care Andreea Bălan îl aduce în playlisturi în această vară. Cu muzica și versurile compuse de către Liviu Teodorescu alături de Shift, Loredana Cavasdan și Gabriel-Iulian Dragomir, „Acum" este o piesă pop dance ce te poartă timp de trei minute într-o lume colorată, acolo unde iubirea și distracția dau tonul zilei. „Acum e-acum acum e-acum/ Asta-i momentul cel mai bun/ Știam că știi că într-o zi/ Noi o să ne iubim oricum" sunt versurile prin care frumoasa artistă se transpune in pielea femeii îndrăgostite care se lasă pradă în „mrejele" iubirii.

„Mă bucur mult că lansez acum această piesă, în prag de vară când pasiunea și flirtul sunt ingredientele perfecte pentru o seară romantică. «Acum» este și numele single-ului, încărcat cu multă energie feminină, care dezvăluie o poveste de iubire pătimașă. Sper să vă regăsiți în această piesă și să o ascultați cu plăcere", spune Andreea Bălan.

Cunoscută pentru spectacolele sale inedite precum „Lecția de dans", „Bunny Show" și „Fantezia Show", Andreea Bălan este artista care oferă publicului una dintre cele mai speciale performance-uri și o experiență vizuală coregrafică inedită prezentată în diferite povești conceptuale. Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase.

De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă", single care a adunat peste 58.000.000 de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori", un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei, iar în luna martie a colaborat pentru prima dată cu Jador pentru „Cu inima ta", single ce a adunat peste trei milioane de vizualizări, pe YouTube, dar și „Dor de casă", o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.