Setari Cookie-uri

Dan Ursa este marele câștigător Survivor 2023! Războinicul a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 euro

Survivor 2023 și-a desemnat marele câștigător! După 5 luni petrecute în Republica Dominicană, războinicul Dan Ursa a primit titlul de învingător al acestei ediții.

Timp de 5 luni de zile, războinicii și faimoșii au dus o luptă crâncenă pentru a obține titlul de învingător. În ediția de ieri seară, telespectatorii și-au ales câștigătorul, iar Dan Ursa a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă.

Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan au luptat până în finală pentru premiul cel mare. Totuși, telespectatorii au decis, astfel că lupta finală s-a dus între Dan Ursa și Andrei Krișan, Carmen obținând cele mai puține voturi din partea publicului.

Dan Pavel a anunțat câștigătorul ediției din acest an a show-ului de la Antena 1, iar vestea a fost primită cu multă emoție de către Dan Ursa. Războinicul va pleca acasă cu titlul Survivor și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Citește și:

„Concurentul dintre Dan și Krișan care câștigă competiția Survivor România 2023, marele campion Survivor România 2023 desemnat de public este….Survivor România 2023 are un campion, iar acesta este Dan Ursa”, a rostit Daniel Pavel, în marea finală a competiției.

Prezentatorul tv i-a oferit trofeul Survivor lui Dan Ursa și l-a felicitat pentru victorie.

„Încununarea tuturor eforturilor, iată trofeul Survivor și premiul în valoare de 100.000 de euro. Tu ești câștigătorul”, a mai spus Dan Pavel.

Dan Ursa, primele declarații după ce a câștigat Survivor

Dan Ursa a fost vizibil emoționat la aflarea veștii și a menționat că are încredere în forțele sale.

„Domnul Dan, sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt.”, a spus marele câștigător.

Citește și:

Dan Ursa a venit la Survivor pentru a-și depăși limitele. Războinicul este director la o companie de vânzări și înainte de a intra în competiție îi era teamă să nu îi dezamăgească pe oamenii dragi de acasă.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, spunea concurentul la începutul emisiunii.

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.