Setari Cookie-uri

De 1 iunie și Rusalii, relaxează-te în mijlocul naturii

În minivacanța de 1 iunie și Rusalii, lasă în urmă stresul urban și bucură-te de un weekend în mijlocul naturii alături de cei dragi! Evadează din rutină, ia o pauză de la stresul cotidian și bucură-te câteva zile de răsfăț total la SPA, de drumeții sau plimbări în natură, de aer curat ionizat de munte, de activități interactive pentru copii, rețeta perfectă pentru starea de bine a întregii familii.

Îți recomandăm resortul Ana Hotels din Poiana Brașov, situat într-o locație unică în centrul României, la o scurtă distanță de Castelul Bran sau de alte faimoase obiective turistice din Transilvania. Camerele și apartamente de 4*, primitoare și elegante, oferă priveliști încântătoare asupra stațiunii și pădurii din apropiere. Restaurantul complexului - Altitude, oferă un meniu divers cu influențe internaționale, precum și cele mai gustoase preparate tradiționale românești ce au la bază rețete autohtone din Transilvania reinterpretate de Chefi cu pasiune. La finalul cinei, priveliștile senzaționale ale stațiunii Poiana Brașov, văzute de pe terasa Restaurantului Altitude sau din centrul SPA, definitivează o experiență de neuitat. Ana Spa este locul ideal pentru relaxare, cu piscină interioară, saune și laconium, jacuzzi interior, hot tub în aer liber, sală de fitness, precum și 8 cabinete în care maseurii și kinetoterapeuții locației sunt pregătiți să vină în întâmpinarea celor mai exigente cerințe.

Citește și:

Complexul este o destinație potrivită pentru cupluri și familii. Cei mici au parte de supraveghere de specialitate, jocuri și concursuri. Și pentru că pe 5 iunie celebrăm Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, copiii pot participa și la ateliere de reciclare creativă în grădina hotelului, unde vor învăța despre importanța protejării mediului înconjurător prin acțiuni interactive, practice și amuzante.

Pachetul pentru minivacanța de 1 iunie și Rusalii include cazare cu mic dejun și cină, late check-out gratuit, bilete de urcare-coborâre cu telecabina în Masivul Postăvarul pentru toată familia, vouchere pentru terapii SPA, dar și acces gratuit la piscina interioară, saune, jacuzzi, fitness, salon de relaxare și hot tub exterior. Copiii au acces gratuit la Kids Club, activități de reciclare creativă, dar și jocuri și concursuri cu premii alături de animatori.

Citește și:

Bucură-te de un sejur eco & social friendly! Dacă ești posesorul unei mașini electrice, nu îți face griji, vei găsi și stații pentru încărcarea mașinii. Ana Hotels este o locație Eco & Social Friendly - fie că este vorba despre crearea unor ateliere pentru copii care să le stimuleze imaginația și să le dezvolte o educație de mediu, despre utilizarea alimentelor cât mai naturale și bio, despre reciclare, utilizarea recipientelor reutilizabile pentru a reduce numărul deșeurilor, despre utilizarea cu măsură a tuturor resurselor sau despre suport acordat unor persoane cu dizabilități, grija față de mediul înconjurător, preocuparea pentru educația copiilor sau pur și simplu dorința de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor sunt doar câteva dintre acțiunile derulate constant în cadrul comunității.

Citește și:

Dacă vrei și tu să devii un turist eco friendly, avem pentru tine câteva sugestii:


  • petrece cât mai mult timp în natură;

  • călătorește în timpul săptămânii, astfel eviți aglomerația din weekend și se reduce emisia de CO2 și implicit poluarea;

  • când iei masa la restaurant evită risipa alimentară, consumă atât cât este necesar;

  • renunță la menajul zilnic oferit de hotel, astfel se va economisi apă și energie;

  • încearcă, pe cât posibil, să cumperi băuturi (sucuri, apă) ambalate în cutii de carton sau în sticle, evitându-le pe cele cu ambalaje din plastic sau cutii de aluminiu;

  • indiferent că ești acasă sau în vacanță nu uita să reduci consumul de apă și energie (când te speli pe dinți poți opri apa, când pleci din cameră stinge lumina).


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.