Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Anamaria Prodan a ales să vină cu dricul la un eveniment monden! Impresara, apariție surpriză

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea atunci când a ales să vină cu dricul la un eveniment monden. Impresara nu a venit singură, ci însoțită de Gabriela Lucuțar, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan.

Anamaria Prodan este o apariție ieșită din tipar și demonstrează acest lucru cu fiecare ocazie pe care o are. Recent, în cadrul unei eveniment monden, ea a venit cu dricul, lăsându-i mască pe toți cei prezenți.

Vedeta nu a venit singură, ci însoțită de Gabriela Lucuțar, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan. Anamaria Prodan nu numai că a ales o mașină atipică pentru un astfel de eveniment monden, dar și ținuta pe care a ales să o parte a fost cu totul și cu totul unică. Impresara a optat pentru o rochie neagră, lungă și vaporoasă, cu multe volane. Părul l-a avut prins în coc, iar în picioare a avut o pereche de pantofi cu toc înalt.

Vedeta a coborât din locul din dreapta al mașinii, ajutată de șoferul dricului, în timp ce cele două prietene ale sale au ieșit cu greu de pe bancheta din spate a mașinii. George Restivan a ieșit din locul în care stă deobicei sicriul, pentru a nu le deranja ținutele celor două vedete.

Citește și:

Întrebată ce anume a determinat-o să aleagă o astfel de mașină, vedeta a mărturisit că alegerea este una personală, pentru că, într-o mașină normală, rochiile prietenelor sale nu aveau loc.

”Nu avem loc, cu rochiile prietenelor mele. Vezi? Ai înțeles?”, a spus impresara.

Anamaria Prodan, afaceri cu pompe funebre

Anamaria Prodan a devenit tot mai interesată de afacerea cu pompe funebre, domeniu în care activează și prietena sa, Gabriela Lucuțar. Impresara a achiziționat un dric de lux și a mărturisit că și acest eveniment trebuie pregătit din timp. Tot ea a mai menționat care sunt preferințele sale după ce va trece la cele veșnice.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.