Setari Cookie-uri

Andrei Dunuță te învață cum să ai succes la interviuri dar mai ales în afaceri

Andrei Dunuță, maestru în “arta” vorbitului în public și antrenor de vânzări, își dezvăluie secretele care l-au dus pe culmile succesului și au facut din el, unul dintre cei mai influenți oameni de business din Romania, în podcastul„Me, myself & my work”, moderat de Andra Pitican.

CP

Într-o discuție antrenantă, Andrei Dunuță încurajează ieșirea din zona de confort și spargerea tiparelor, pentru că doar așa începe cu adevărat magia dezvoltării propriului potențial. În premieră, Andrei Dunuță, fondatorul unui show de public speaking, prezintă o nouă filozofie de vânzări, bazat pe „arta de a nu vinde”, care reflectă inteligența emoțională a publicului, care a învățat să vadă esența, din spatele ambalajului frumos împachetat.

Având la activ mii de ore de coching în arta vorbitului în public cu manageri de top din mediul de business, Andrei Dunuță consideră ca „încrederea” este cel mai bun instrument în orice conversație, personală sau profesională. Unul dintre punctele cheie dezbătute în cadrul podcsatului de către Andra Pitican și Andrei Dunuță, este modul în care ne prezentăm la un interviu. Andrei, care promovează vorbitul în public ca instrument de creștere a încrederii și de identificare a noilor lideri, vine cu tips & tricks pentru un interviu reușit și evidențiază că interviul este despre așteptările angajatorului, de a te pune in pielea lui și de a răspunde nevoilor lui.

Citește și:

Plecând de la propria poveste de succes, Andrei accentuează importanța schimbărilor din viața personală care se reflectă în cea profesională și că dinamica profesională în 2023 pleacă de la premisa ca oamenii caută ”Poveștile din spatele cifrelor”.

LINK PODCAST:

https://www.youtube.com/watch?v=jUetqiOARQw

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.