Setari Cookie-uri

Cristina Spătar, lacrimi la propria nuntă. Momentul care a emoționat-o pe artistă

Cristina Spătar s-a căsătorit în acest weekend cu Vicențiu Mocanu, într-un cadru luxuriant, la care au participat vedete și prieteni apropiați. La un moment dat, artista a început să lăcrimeze în cea mai frumoasă zi din viața sa.

A fost un weekend plin pentru Cristina Spătar, care s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale, milionarul Vicențiu Mocanu. Vedeta a strălucit într-o rochie de 10 kilograme, ulterior schimbându-se într-o ținută mult mai potrivită pentru dans.

Fericitul eveniment a avut loc în Vâlcea, acolo unde Vicențiu Mocanu are mai multe afaceri. La nunta celor doi au participat atât prieteni apropiați, cât și vedete din showbiz. Atmosfera a fost întreținută de Andra, Georgiana Lobonț, Andrei Ștefănescu, dar și alți artiști îndrăgiți din showbiz.

La un moment dat, frumoasa mireasă a început să lăcrimeze în cea mai frumoasă zi a vieții sale. Momentul Andrei a emoționat-o pe artistă, iar cuvintele ei i-au ajuns direct în suflet.

Citește și:

„Aș vrea să vă spun că mă bucur foarte mult să fiu prezentă aici. O știu pe Cristina de foarte multă vreme și îi doresc tot binele din lume, toată fericirea din lume. Abia aștept să te îmbrățișez, să-ți spun că te iubesc.
Până atunci sper că melodiile pe care le voi cânta să îți ajungă la suflet. Să fiți sănătoși, să fiți fericiți. Na, acum cântă, m-am emoționat”, a spus Andra, în cadrul nunții Cristinei Spătar, notează Wowbiz.

La rândul său. Cristina Spătaru i-a mărturisit Andrei că o iubește și îi mulțumește pentru emoția oferită.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.