Setari Cookie-uri

Motivul pentru care fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie a lui Anghel Damian. Tatăl artistei a dezvăluit tot!

Micuțul lui Theo Rose și a lui Anghel Damian a venit pe lume în luna iunie, iar de atunci artista și partenerul ei de viață trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Sasha Ioan era așteptat cu multă iubire în familia celor doi, iar micuțul a preluat numele de familie a lui Theo Rose, nu al lui Anghel Damian, așa cum este obiceiul.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată în luna iunie, atunci când micuțul lor, Sasha Ioan s-a născut. Bebelușul a fost așteptat cu multă iubire de toți membrii familiei, iar bucuria nașterii sale a fost imensă.

Anghel Damian a fost alături de partenera sa în ziua cea mare, iar imediat după externare, Theo Rose a mers acasă la părinții ei, care s-au bucurat să își vadă nepoțelul. Micuțul, pe numele său, Sasha Ioan Diaconu, nu a preluat numele de familie al tatălui său, Anghel Damian, așa cum este obiceiul, ci pe al lui Theo Rose.

Tatăl artistei, Ioan Diaconu, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre alegerea proaspeților părinți cu privire la numele de familie al micuțului.

„Deci se numește Diaconu, după Theo, după noi, Sasha-Ioan. Noi ne bucurăm grozav, este pentru noi primul nepoțel, este o realizare extraordinară, așteptăm de mult timp', a declarat Ioan Diaconu, la televizor, potrivit Playtech.

Citește și:

Cadoul special primit de Theo Rose de la mama lui Anghel Damian

Imediat după ce a năcut, Theo Rose a primit un cadou cu totul special din partea mamei iubitului ei. Bunica paternă a lui Sasha i-a dăruit artistei un dar cu totul deosebit, menit să îl protejeze pe cel mic.

„Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sasha, un cadou. Am primit o pietricică din Africa de Sud, o piatră prețioasă, ea știe că face acolo niște research-uri pentru animațiile pe care filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze’, a mărturisit emoționată Theo Rose în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de pe PRO TV.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.