Setari Cookie-uri

Theo Rose și-a botezat băiețelul în mare secret. Cum a fost fericitul eveniment?

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat băiețelul în weekendul care tocmai s-a încheiat. Evenimentul a fost unul cât se poate de discret, iar tatăl artistei a oferit toate detaliile.

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu o lună, atunci când micuțul lor, Sasha Ioan a venit pe lume. Acum, la 4 săptămâni de la naștere, fiul artistei a fost botezat.

În mare secret, Sasha Ioan a fost botezat, iar Theo Rose și partenerul ei de viață au ascuns acest lucru de ochii curioșilor. Totul a fost făcut cu mare discreție, iar tatăl artistei a dezvăluit acum toate detaliile.

„A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut.
Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat tatăl lui Theo Rose pentru playtech.ro.

Citește și:

Se pare că botezul micuțului a avut loc la insistențelor bunicilor, mama lui Theo Rose și mama lui Anghel Damian.

„Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn.
Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai dezvăluit tatăl cântăreței.

Raluca Diaconu a fost nașa de botez

Sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu, l-a botezat pe Sasha Ioan. Vedeta de muzică populară este aproape de sora ei și s-a bucurat enorm să fie nașa lui Sasha.

„Sunt fericită pentru Teo, pentru că traversează o perioadă atât de minunată din viața ei, că viața i s-a așezat atât de frumos și că este un semn că Dumnezeu, când consideră că este momentul, le așază El cum nu se poate mai bine. Am emoții, într-adevăr, abia aștept să vină pe lume acest copil minunat și sunt încântată și extrem de fericită că m-au ales să fiu nașă. Am mari emoții, îmi vin lacrimi în ochi când vorbesc despre asta. Să vină pe lume sănătos, îl așteptăm cu bucurie”, a explicat Raluca Diaconu la „Teo Show” înainte ca nepoțelul ei să vină pe lume, conform wowbiz.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.