Setari Cookie-uri

Aniversare specială pentru Theo Rose și Anghel Damian: Unul lângă altul în viață și în sărbătoare...

Theo Rose și Anghel Damian și-au sărbătorit ziua de naștere împreună, iar artista a transmis un mesaj special pentru tatăl fiului ei.

Theo Rose și regizorul Anghel Damian au parte de o coincidență minunată în ceea ce privește datele de naștere, întărind astfel legătura puternică dintre ei. Într-o săptămână plină de bucurii, Theo Rose și Anghel Damian au sărbătorit aniversarea fiecăruia, arătând că sunt nu doar parteneri de viață, ci și suflete pereche.

Pe 8 august, Theo Rose a împlinit 26 de ani, iar pe 9 august, Anghel Damian a sărbătorit cea de-a 32-a aniversare. Artista a distribuit un mesaj emoționant pentru tatăl fiului ei, pe pagina sa de socializare.

"Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri! ♥️?? La mulți ani, tati!", a transmis Theo Rose plină de emoție.

Pe de altă parte, Theo Rose și-a exprimat recunoștința pentru tot ceea ce are în prezent, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și:

"Înainte să suflu în lumânări am mulțumit. N-am mai cerut nimic. Așa-mi dau seama că am mai mult decât îmi puteam imagina. Dumnezeu e bun cu mine. 26 de ani și înconjurată de iubire, oameni buni, deștepți și veseli. Așa să tot trăiești! Vă doresc și vouă la fel! Mulțumesc pentru mesaje!", a scris ea cu entuziasm pe rețelele de socializare.

Această coincidență a fost întărită și mai mult de prezența micuțului lor, Sasha Ioan, care a adus în viața lor bucurie și împlinire. De când au devenit părinți, Theo Rose și Anghel Damian par a fi mai fericiți ca niciodată, iar părinții artistei confirmă acest lucru.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțini alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplu aparte”, a declarat pentru cancan.ro, Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.