Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mamele singure. Ce sfat le-a dat în alegerea bărbaților de lângă ele

Anamaria Prodan a transmis mesaj emoționant pentru mamele singure, mai ales că și ea știe de câteva luni bune cum este să îți crești copiii de una singură. Ce sfat le-a dat în alegerea bărbaților de lângă ele impresara!

Anamaria Prodan face ea ce face și reușește să le atragă din nou atenția persoanelor care stau zilnic cu ochii pe ea pe Instagram. Impresara, oricât de ocupată ar fi, încearcă să fie activă în mediul online, iar de curând a avut un mesaj important pentru femeile care au devenit mame singure. Ea le-a sfătuit pe acestea să aleagă bărbațîi din viață lor țînând cont de un anumit easpect pe care îl consideră extrem de important. Așadar, consideră că mamele singure ar trebui să îi aleagă pe cei care le întreabă dacă au mâncat copiii, nu dacă dorm deja, când ajung acasă. Multe femei sunt de acord cu ea și i-au mulțumit pentru cuvintele frumoase pe care le-a transmis impresara.

De asemenea, ea a mai postat de-a lungul timpului mesaje pentru și despre fostul ei partener de viață. Laurențiu Reghecampf a fost cel mai important bărbat din viațasă, iar separarea și faptul că și-a refăcut viață cu o altă femeie într-un timp atât de scurt au venit că un fulger pentru impresara. Deși nu i-a fost deloc ușor, a încercat să rămână o femeie puternic, să se concentreze pe afacerile sale, dar și pe lucrurile cu adevărat importante.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.