Setari Cookie-uri

Cristina Șișcanu, decizie radicală legată de familia sa! Ce a hotărât soția lui Mădălin Ionescu?

Cristina Șișcanu a luat o decizie radicală în ceea ce privește bunăstarea familiei sale. Ce s-a schimbat în viața vedetei?

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a împărtășit recent pe rețelele de socializare o experiență dureroasă prin care a trecut alături de soțul ei și fiul acestuia dintr-o căsnicie anterioară, Filip. Adolescentul are nevoi speciale, iar Cristina îl consideră ca pe propriul său copil, acordându-i o atenție specială.

Cristina a vorbit despre o dezamăgire mare pe care au trăit-o împreună ca familie, făcând referire la acțiunile și comportamentul unei persoane apropiate lor. Ea a vorbit cu lacrimi în ochi, mărturisind că situația prezentă a fost cu atât mai dificilă deoarece Filip este un copil special, care are nevoie de mai multă empatie și atenție.

„Dezamăgirea e prea mare! M-am decis să prioritizez familia 100% în fața tuturor. Eu sunt genul de persoană care se consumă foarte mult, pentru că situația este complicată. Starea mea sufletească este foarte încărcată din cauza unor situații care s-au accentuat în ultimele zile și am hotărât să fac asta (…) Numai părinții care au copil cu nevoi speciale pot să înțeleagă (…) Sunt lucruri care ne-au șocat în ultimele zile, erau semne de demult și un fel de trădări, lovituri, chestii de genul acesta. Cei care au făcut lucrurile astea să se gândească că a avea un copil special înseamnă să ai o viață altfel decât o au ceilalți.

Citește și:

Au fost persoane pe care m-am bazat foarte mult și care zilele trecute au avut niște reacții care pe mine m-au speriat. Reacții civilizate, dar dure, foarte dure, iar Filip este foarte dezamăgit. Încercați voi să-i explicați lui Filip de ce anumite persoane fac așa ceva”, a comunicat Cristina Șișcanu.

Ea a vorbit despre reacțiile și comentariile pe care le-au primit în mediul online în legătură cu situația familiei lor. Cristina și-a exprimat dezamăgirea și furia față de comentariile răutăcioase, insensibile și chiar inumane pe care unii oameni le-au lăsat în spațiul public. Aceste comentarii au făcut referire la prezența lui Filip în viața lor și la modul în care îl îngrijesc.

„Însă, ca de obicei, sunt și persoane care, nu știu cum să le spun, sunt malformate sufletește. Nu poți să gândești, cu atât mai mult să spui ceva de genul «De ce l-ați luat pe handicapatul ăla cu voi?». Exact așa a sunat unul dintre comentarii! Să vă fie rușine! Sunteți de toată jena! Și au mai fost comentarii. Că «De ce îl cărați cu voi pe Filip», că «de ce îl postați?» Știți ce? Nouă nu ne e rușine cu Filip. Este copilul nostru! Nu sunteți oameni cei care lăsați astfel de comentarii! Nu sunteți oameni, aveți un suflet negru, schingiuit!

Citește și:

Genurile de persoane care se bagă și analizează situațiile din familiile altora, ale persoanelor publice sau mai expuse, ar fi spus, dacă mergeam într-o deplasare unde Filip nu era, că de ce nu îl luam cu noi, că de ce îl lăsăm acasă. Când îl luăm, apar astfel de comentarii, de-a dreptul inumane. Eu nu vreau să am genul acesta de persoane în comunitatea mea, le dau block, apar altele și așa mai departe. Ce pot să vă spun este că degeaba sunteți pe fața pământului, degeaba! Cum puteți să gândiți așa și cum puteți să lăsați astfel de comentarii?“, a mărturisit soția lui Mădălin Ionescu, în mediul online.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.