Setari Cookie-uri

S-A LANSAT CEL MAI EXCLUSIVIST SHOWROOM DE HOME DESIGN DIN CAPITALĂ

-BRANDUL NATIVO A INAUGURAT UN SHOWROOM GRANDIOS, CE MĂSOARĂ 1500 MP, ÎN COMPANIA ARHITECȚILOR ȘI DESIGNERILOR DE INTERIOR DIN ROMÂNIA-

CP

Joi, 12 octombrie, a fost inaugurat în capitală showroom-ul NATIVO, un loc exclusivist de home design, deschis pe Valea Cascadelor, nr. 18.

Lansarea oficială a fost prezentată de frumoasa Monica Bârlădeanu, care a felicitat fondatorii acestui brand românesc pentru viziunea și inovația de a transforma design-ul de interior într-o artă: “Produsele pentru casă și grădină comercializate au o înaltă calitate și sunt, într-adevăr, un etalon in piață, când vorbim de gresie, parchet, mochetă, obiecte sanitare și alte finisaje de top. Vreau să felicit întreaga echipă din spatele acestui brand românesc de succes, pentru dezvoltarea frumoasă a afacerii, pentru ceea ce au reușit să realizeze“.

La eveniment au participat reprezentanți de elită din rândul arhitecților și designerilor români, parteneri, jurnaliști și vedete de renume, precum: Elena Gheorghe, Roxana Nemes, Marisa Paloma, Otilia Bilionera, Karmen, Ramona Olaru și Larisa Iordache.

Citește și:

Evenimentul a fost atât unul de prezentare a celor mai noi tendințe în amenajare interioară, regăsite în showroom-ul Nativo, cât și de socializare, invitații reușind să dezvolte noi idei de business, inspirați de cei 1500 mp cu finisaje premium. Nativo se dorește a fi un spațiu multifunctional, un loc de întâlnire pentru arhitecți, designeri, constructori, dezvoltatori și clienți finali, care transpune cele mai noi tendințe din industria de profil în elemente vizuale spectaculoase.

Sub egida sloganului “Acasă ești tu! “, showroom-ul de pe Valea Cascadelor oferă soluții personalizate de amenajare interioară într-un spațiu impresionant ca dimensiune și total diferit ca organizare și concept față de competiția din zonă.

Citește și:

Cei interesați vor regăsi aici o gamă variată de finisaje pentru casă și grădină, gresie, faiantă, mozaic, parchet, mochetă, obiecte sanitare, mobilier baie si oglinzi, trepte de interior sau exterior, fațade ventilate, care pot transforma orice casă, prin design-ul lor exclusivist.

Despre Nativo

Brandul Nativo este parte a companiei Premier Com, o afacere de familie cu 30 ani experiență în domeniu, specializată în importul și distribuția de finisaje și obiecte sanitare pentru amenajări interioare.

Compania livrează peste 1500 produse cu stoc permanent către o rețea de peste 400 distribuitori, printre care se numără Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot, Arabesque sau Mathaus.

Are posibilitatea de a livra la oricare adresă din România, iar cantitatea de plăci ceramice existente pe stoc depășește 1,2 milioane de mp, produsele fiind disponibile si in shop-ul online.

Citește și:

Grupul de firme Premier Com are 240 angajați și o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro pentru acest an.

Primul showroom al companiei Premier Com, deschis sub brandul Nativo, are o suprafață de peste 1500 mp, este proiectat în stil high-end de către Hamid Nicola Katrib și reprezintă o expresie a stilului său inconfundabil, plin de creativitate, culoare și exuberanță.

Planurile de viitor ale companiei includ deschiderea a trei noi showroom-uri, în orașele Tulcea si Urziceni și în zona de Nord a capitalei.

Brandul Nativo dorește să-și consolideze poziția de expert în interioare premium și se remarcă prin calitate, varietate, reputație și dezvoltare continuă.

Contact:

Adresa: Valea Cascadelor, nr.18 B, București, sector 6

Telefon: 0723 641 647

E-mail: support@nativoshop.ro

Citește și:

www.nativoshop.ro

www.premiercom.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.