Setari Cookie-uri

Ellie White deschide cutia Pandorei cu privire la căsătorie: Inelele și actele au fost doar o formalitate...

Ellie White a decis să meargă în fața altarului cu tatăl copiilor ei, după 16 ani de relație. Deși a avut nunta în luna septembrie, artista a surprins pe toată lumea atunci când a declarat că nu încurajează căsătoria.

Artista Ellie White a făcut valuri în mediul online după ce, la doar două luni de la nunta cu impresarul Doru Tinca, a declarat că nu crede în căsătorie și că actele oficiale nu au schimbat esența relației lor. Cu un mesaj sincer și deschis pe blogul personal, Ellie a pus sub semnul întrebării ideea tradițională a căsătoriei și a explicat de ce consideră că inelele și semnăturile pe hârtie nu definesc o relație.

Cântăreața a surprins pe mulți atunci când, după 16 ani de conviețuire și doi copii, s-a căsătorit în septembrie anul acesta. Nunta, de altfel una discretă, a stârnit curiozitatea fanilor, iar acum Ellie White a decis să împărtășească gândurile ei în legătură cu această decizie.

"Ce aduce împreună, în primul rând, doi oameni? Ce îi face să vrea să fie împreună? Eu cred că iubirea este cea care aduce oamenii împreună și îi face să vrea să rămână împreună. Orice altceva se numește relație toxică", a scris Ellie White pe blogul ei.

Citește și:

"Dacă nu îi poți suporta rosul unghiilor sau sforăitul sau mirosul picioarelor sau a respirației sau modul în care soarbe cafeaua sau ciorba din lingură sau multe alte mici detalii ca acestea, atunci relația aceea va deveni din ce în ce mai sufocantă pe măsură ce va trece timpul și te vei găsi la un moment dat că vei exploda de furie acumulată și necomunicată!", a mai scris artista.

Artista a mărturisit că, în ciuda inelelor și actelor oficiale, nu s-a schimbat modul în care privește relația lor și că decizia de a face nunta a fost mai mult o celebrare a faptului că au învățat să treacă peste provocările vieții.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.