Setari Cookie-uri

Advertorial Omul de afaceri Caius Covrig anunță deschiderea unei noi locații. Kayus Lounge Brașov

Omul de afaceri Caius Covrig își extinde portofoliul de afaceri și anunță că, în cel mai scurt timp, va deschide cea mai spectaculoasă locație din Brașov, mai precis Kayus Lounge Brașov, care va funcționa ca restaurant și club exclusivist. Investitor cu experiență în zona HORECA, Caius Covrig propune clienților un concept cu totul și cu totul aparte, un spațiu care va îmbina, inspirat, exclusivismul cu particula de intimitate de care are nevoie, deseori, clientul dintr-un restaurant. Cele două sunt, desigur, completate de excelența tuturor serviciile pe care un restaurant, prin definiția lui, le pune la dispoziția celor care-i trec pragul.

„Se apropie momentul mult așteptat! Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea oficială a noii locații operate de compania ai cărui CEO sunt. Kayus Lounge Brașov va fi gata la finalul lunii noiembrie și este o locație care va găzdui la parter un restaurant cu open kitchen, iar la etajul 1 o zonă de party & fun într-un ambient sexy. Conceptul de design exclusivist, intim și fun este proiectat de GOA studio!”, declară omul de afaceri, Caius Covrig.

Caius Covrig, singurul antreprenor român invitat de CEO Lamborghini, Stephan Winkelmann

Caius Covrig este unul dintre cei mai apreciați antreprenori din România și, iată, că dovada supremă o primim de la însuși CEO companiei Lamborghini, care l-a invitat pe antreprenorul din România la super evenimentul de lansare al modelului Huracan Sterrato, eveniment care a avut loc la Miami, în luna martie a acestui an.

Doar 300 de persoane au fost prezente un eveniment restrâns, printre care colecționari de mașini, multimilionari, vedete, printre care Kylie Jenner, Jay-Z, G Eazy sau Dj Khaled, dar și foarte mulți actori de la Hollywood.

Pentru cunoscători și nu numai, modelul Huracan Sterrato este singurul care, cumva, iese din obișnuința modelelor clasice Lamborghini, acesta fiind un supercar pentru off-road.

„M-am bucurat că, la lansarea modelului Huracan Sterrato, am fost singurul antreprenor din România și invitat la eveniment, eveniment la care au participat și numeroase personalități de talie mondială, precum și vedete ca Kylie Jenner, Jay-Z, G Eazy sau Dj Khaled. Însă, o adevărată plăcere a fost momentul în care am purtat o discuție lungă despre business și mașini cu CEO Lamborghini, Stephan Winkelmann. I-am povestit despre planurile pe care le am în viitorul apropiat, despre dezvoltarea business-ului din turism și l-am făcut să-mi promită că va veni în România să-l servesc cu o porție de papanași a la Kayus.”, declară antreprenorul.

Caius Covrig este, de altfel, și singurul român premiat de Barack Obama. Fostul lider american i-a acordat tânărului antreprenor "The President’s Award for Educational Excellence".


Kudika
15 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.