Setari Cookie-uri

Florin Dumitrescu, mesaj cu subînțeles după aflarea noilor jurați de la Antena 1: Gândul meu e bun și pașnic...

După aflarea veștii legate de noii jurați de la Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu a reacționat pe rețelele de socializare.

Schimbări majore au avut loc în echipa de jurați a emisiunii "Chefi la Cuțite", iar fanii nu au întâmpinat cu bucurie noile apariții. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost înlocuiți de Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia, o decizie care a stârnit controverse și reacții intense din partea telespectatorilor.

În ciuda controverselor, fostul jurat Florin Dumitrescu a ales să răspundă indirect criticilor printr-o postare pe rețelele de socializare. În mesajul său, el a postat un mesaj plin de optimism și a subliniat că preferă să rămână concentrat pe planurile sale de viitor, fără a reacționa la fiecare comentariu pe care îl primește. De asemenea, a amintit fanilor de proiectele sale viitoare, inclusiv o colaborare programată cu Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

„Gânduri de azi:

  • salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
  • dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!
  • am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane.
  • încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!
  • voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră!
  • Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, se arată în postarea făcută de fostul jurat de la Chefi la Cuțite.

Cu toate că schimbarea în echipa de jurați a stârnit discuții aprinse, Florin Dumitrescu și-a exprimat recunoștința față de fanii săi și a promis să rămână dedicat bucătăriei românești, încurajându-i pe toți să gătească cu el, făcând referire la noua sa carte de bucate, lansată după demisia de la Antena 1.

Citește și:

În ciuda controverselor, emisiunea "Chefi la Cuțite" se pregătește să ofere publicului o nouă serie de competiții culinare, cu jurați proaspeți și provocări delicioase.

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.