Setari Cookie-uri

Advertorial Florin Busuioc, Xonia, Sarah Prodan, alături de afaceristul Caius Covrig la deschiderea locației sale exclusiviste din Brașov

Centrul Brașovului a fost animat la începutul minivacanței de 1 Decembrie de prezența invitaților care au participat la deschiderea oficială a celei mai exclusiviste locații de tip restaurant & lounge, pe care omul de afaceri Caius Covrig și-a dorit să o localizeze pe harta locațiilor de top, din industria HORECA din România. 

„Patru săptămâni pline de muncă, de dimineața până seara, stres și multe probleme neprevăzute, dar am terminat cu BRIO. Kayus Lounge Brașov s-a deschis, mulțumesc tuturor pentru acest vis împlinit!”, a declarat Caius Covrig, în fața a peste 100 de persoane, atât din showbiz, presă, cât și din mediul de afaceri.

Așadar, Caius Covrig și-a extins portofoliul de afaceri odată cu deschiderea celei mai spectaculoase locații din Brașov, mai precis Kayus Lounge Brașov, care funcționează ca restaurant & club exclusivist. Investitor cu experiență în zona HORECA, Caius Covrig propune clienților un concept cu totul și cu totul aparte, un spațiu care îmbină, inspirat, exclusivismul cu particula de intimitate de care are nevoie, deseori, clientul într-un restaurant. Cele două sunt, desigur, completate de excelența tuturor serviciile pe care un restaurant, prin definiția lui, le pune la dispoziția celor care-i trec pragul. Așa cum se întâmplă în toate locațiile deținute de Caius Covrig, la loc de cinste, în meniu, există și aici vita maturată, asezonată cu foiță de aur.

„L-am cunoscut pe Caius în urmă cu 10 - 12 ani. El era, atunci, extrem de emoționat să cunoască o vedetă. În seara asta, Caius este vedeta, nu eu, pentru că a deschis o locație absolut senzațională. A muncit ca un rob până cu jumătate de oră înainte de deschidere, dar a meritat. A deschis o minunație.”, a declarat vedeta Pro TV, Florin Busuioc.

De la eveniment nu putea să lipsească doamna Maria Roșianu, una dintre cele mai mari baschetbaliste ale României, cea care l-a pregătit pe Caius pentru cariera de baschetbalist, ca mai apoi acesta să facă performanță atât în România, cât și în America, la cel mai înalt nivel.

Maria Roșianu, baschetbalistă și antrenor emerit de baschet, l-a preluat pe Caius Covrig, din postura de antrenor de bachet, atunci când avea 7 ani și fusese legitimat la „Progresul București”. Acesta a fost și debutul care l-a format și influențat pozitiv pe omul de afaceri în vremea în care era sportiv de performanță.

„Doamna Maria Roșianu este una dintre cele mai importante persoane din viața mea. Datorită domniei sale, am reușit să joc, dar și să simt baschetul, să-l descopăr ca fiind profesia care avea să-mi aducă marile satisfacții ale vieții. Trebuie să recunosc că m-am bucurat nespus să o reîntâlnesc zilele trecute atunci când m-a surprins cu vizita la hotel, unde, de asemenea, a decis să-și sărbătorească ziua de naștere. Extremă bucurie.”, a declarat Caius Covrig.


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.