Setari Cookie-uri

Theo Rose, despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce a început relația cu Anghel: Putem fi în regulă...

Theo Rose a povestit ce discuție a avut cu scenarista Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, după ce în presă s-a aflat de povestea de iubire dintre cei doi.

Theo Rose și-a deschis sufletul în cadrul unui recent podcast al Anamariei Prodan, dezvăluind detalii surprinzătoare despre relația sa cu Anghel Damian și întâlnirea cu Lia Bugnar. Povestea de dragoste dintre artistă și Anghel Damian a surprins pe toată lumea, mai ales că anterior artista avea o relație serioasă cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Damian, regizorul celebrului serial „Clanul” difuzat la PRO TV, și Lia Bugnar, scenarista serialului, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat acum mai bine de doi ani. După despărțire, Anghel Damian și iubita artistă au început o relație care a culminat cu nașterea băiețelului lor, Sasha Ioan.

De-a lungul timpului, au existat speculații cu privire la o posibilă tensiune între Theo Rose și Lia Bugnar, mai ales că cele două au colaborat pentru realizarea serialului „Clanul”. Însă, Theo Rose a adus lumină asupra acestei situații în cadrul podcastului Anamariei Prodan, unde a dezvăluit că a avut o scurtă discuție cu Lia Bugnar.

Citește și:

"Foarte puțin. A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă", a declarat Theo Rose.

La rândul ei, Lia Bugnar a vorbit în podcastul „E vremea mea” despre suferința prin care a trecut după despărțirea de Anghel Damian. Între cei doi există o diferență de vârstă de 23 de ani, iar Bugnar a subliniat că aceasta nu a fost niciodată o problemă în relația lor de 9 ani.

"Nu am simțit niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă", a declarat scenarista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.