Setari Cookie-uri

Anca Serea, despre felul în care a ales să își educe copiii: Niște reguli, eu le spun de bun simț...

Anca Serea este mămică a 6 copii și, pe cât de frumos poate părea, pe atât este de greu. Recent, vedeta a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în educația celor mici, dar și despre stilul de parenting după care se ghidează.

Anca Serea și Adrian Sînă nu sunt doar o prezență cunoscută în lumea showbiz-ului românesc, ci și un exemplu de părinți devotați și plini de înțelepciune în creșterea celor șase copii ai lor. Invitați recent în podcastul lui Mihai Morar, cei doi au dezvăluit filosofia lor legată de creșterea copiilor, subliniind importanța blândeții și a exemplelor pozitive.

Având șase copii, Anca Serea și Adrian Sînă se implică cu devotament în educația și formarea micuților lor. În cadrul interviului, fosta prezentatoare tv a subliniat dorința sa de a le oferi copiilor un mediu plin de liniște și echilibru.

"Jonglăm cu el. Avem niște principii de la care cel puțin eu nu mă abat sub nicio formă. Niște reguli, eu le spun de bun simț. Dar încercăm, pentru că suntem niște persoane puțin mai cunoscute, au fost tot felul de momente în care ei s-au simțit cu o oarecare presiune asupra lor, încercăm să creștem niște copii normali, niște copii care să fie curajoși, echilibrați, asumați", a declarat Anca Serea, evidențiind importanța unei creșteri sănătoase și echilibrate pentru copiii lor.

Citește și:

Adrian Sînă a subliniat, de asemenea, angajamentul lor față de un stil de parenting pozitiv, care promovează înțelegerea și comunicarea, în locul pedepselor și al rigori excesive.

„Parentingul cu blândețe, categoric. (…) Noi cu copiii facem asta, parentingul pozitiv, clar!”, a spus artistul.

Deși Anca Serea și-a lăsat cariera de prezentatoare TV în urmă pentru a se dedica mai mult familiei și afacerilor personale, nu și-a pierdut niciodată interesul pentru bunăstarea și evoluția copiilor săi. Ea a evidențiat modul în care investiția de timp și afecțiune în copii poate face diferența în formarea lor ca indivizi.

"Sunt tipul de copii care nu ne-au dat aproape niciodată motive să ne ieșim din fire și cred că contează enorm. În general copiii sunt oglinda părinților și ceea ce investim în ei și aș recomanda să investim timp în primul rând. Pe lângă afecțiune, cred că este cel mai mare dar pe care putem să-l facem copiilor noștri”, a mai precizat ea.

Citește și:

Recent, fiul cel mare al Ancăi Serea, David, a revenit în țară, după ce a studiat un an la o facultate în Olanda. Acum, tânărul s-a mutat de acasă și trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de prietena sa.

„Nu știu dacă este nora mea, dar mie mi-ar plăcea, Doamne ajută să rămână și să se înțeleagă și să facă un cuplu frumos. Deocamdată se înțeleg foarte bine, se iubesc și cred că David este extrem de norocos pentru că și-a găsit o asemenea prietenă. Noi vorbim cu părinții ei, se înțelegem extrem de bine. Este o fată foarte bine educată și felicitări părinților. A contat foarte mult, sunt copii modești și buni!”, a declarat Anca Serea pentru Impact.ro.


Kudika
27 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.