Setari Cookie-uri

Drama neștiută a Mirelei Vaida! Vedeta a pierdut trei sarcini: Iar plânsete, depresie...

Mirela Vaida are o familie frumoasă, însă destinul său nu a fost unul ușor. Vedeta a povestit cum, în trecut, a pierdut 3 sarcini, 2 dintre ele chiar pe scenă.

Cunoscută pentru profesionalismul său în industria media și pentru căldura pe care o aduce în fața micului ecran, Mirela Vaida a dezvăluit aspecte intime ale vieții sale Într-un interviu recent în podcastul „Gând la Gând cu Teo”, prezentatoarea TV a împărtășit cu sinceritate și curaj experiențele sale dureroase din trecut.

Cu toate că imaginea sa reflectă succesul și fericirea supremă în familie, Mirela Vaida a dezvăluit că a traversat drame inimaginabile, în special legate de pierderea a trei sarcini. Această perioadă dificilă din viața ei nu a fost cunoscută publicului până acum, iar Mirela a ales să își deschidă sufletul pentru a oferi o perspectivă mai profundă asupra călătoriei sale.

Unul dintre momentele traumatizante a fost pierderea a două sarcini pe scenă, în timp ce cânta. Prima dată, în Sinaia, în fața unei săli de 300 de oameni, iar a doua oară pe scena Teatrului de Revistă. Cu toate acestea, Mirela Vaida a ținut capul sus și a continuat să-și urmeze visul de a deveni mamă. Al treilea moment dureros a fost o sarcină fără embrion, o situație extrem de rară care a afectat profund vedeta. După toate aceste încercări, Mirela a recunoscut că a traversat perioade de panică, tristețe și auto-blamare, dar a găsit forța de a merge mai departe.

Citește și:

”Iar plânsete, depresie și m-am rugat la Dumnezeu, asta am făcut... [...] O iei de la capăt, n-ai ce să faci. La 33 de ani, a venit primul copil, la 34 al doilea, s-a desfundat conducta, și la 37 a venit și al treilea”, a spus Mirela Vaida.

Pentru a depăși această perioadă dificilă, Mirela Vaida a apelat la credința și la rugăciune. Cu determinare și încredere, ea a reușit să își depășească suferința și să aibă, în cele din urmă, o familie minunată. Vedeta a devenit mamă a trei copii: Carla, Vladimir și Tudor Ștefan.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.