Setari Cookie-uri

Simona Halep, schimbare radicală de look înainte de revenirea pe terenul de tenis. Cum arată acum tenismena?

Simona Halep a avut parte de o schimbare radicală de look, iar fanii au reacționat imediat!

Simona Halep, campioana de tenis și una dintre cele mai respectate sportive din lume, i-a șocat fanii săi cu o schimbare majoră de look înainte de revenirea sa pe terenul de tenis. Jucătoarea română a renunțat la părul blond și a optat pentru o nuanță mult mai închisă, ceea ce a stârnit dezbateri aprinse în rândul susținătorilor ei.

Schimbarea de look a fost realizată sub îndrumarea hairstylistului Sorin Stratulat, care a postat imagini cu noua coafură a Simonei pe contul său de Instagram. În fotografii, părul strălucitor și sănătos al sportivei a fost evidentiat, iar Sorin Stratulat a scrisîn dreptul imaginii : „Strălucire naturală”. Simona a distribuit postarea pe propriul său cont de Instagram, atrăgând atenția fanilor săi asupra transformării.

Citește și:

Cu toate acestea, reacțiile fanilor nu au fost toate pozitive. Unii dintre internauți au considerat că noua culoare a părului o îmbătrânește pe sportivă, în timp ce alții au apreciat că îi conferă o înfățișare mai tânără și proaspătă. În urma comentariilor, Sorin Stratulat a intervenit, subliniind faptul că ceea ce este important este ca Simona să se simtă bine în pielea ei și să aleagă cum vrea să arate, fără a fi influențată de păreri din exterior.

În ciuda divergențelor de opinie, Simona Halep s-a focudsat pe revenirea sa pe terenul de tenis. Cu un wild-card obținut pentru turneul de la Madrid, care va avea loc între 23 aprilie și 5 mai, tenismena se pregătește să-și demonstreze din nou abilitățile de neegalat în tenis. Organizatorii turneului au evidențiat palmaresul impresionant al Simonei la Madrid și entuziasmul său de a participa din nou la această competiție.

Citește și:

Aflată pe locul 1143 WTA, după o absență de un an și jumătate din circuit din cauza unei suspendări pentru dopaj, redusă ulterior de TAS, Simona Halep a confirmat revenirea sa și pe contul ei de Instagram, exprimându-și recunoștința pentru wild-cardul obținut și entuziasmul de a participa la turneul de la Madrid. Pentru fanii săi, așteptarea este plină de emoție, pentru a vedea cum va evolua Simona în această nouă etapă a carierei sale.

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.