Setari Cookie-uri

Ce a putut să îi facă Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Îmi vine să plâng. Vreau să îmi cer iertare...

Alex Dobrescu și-a conștientizat greșelile și își dorește iertarea mamei Cristinei Cioran. Aceasta regretă enorm tot ceea ce i-a făcut fostei sale soacre și își dorește să se împace cu bunica fetiței sale.

O poveste de dragoste care a cunoscut atât momente de bucurie, cât și de tristețe este cea dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Cei doi, care au devenit părinții unei fetițe adorabile, au trecut printr-o serie de provocări care i-au condus la o despărțire dureroasă, dar și la nenumărate momente tensionate și conflicte.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran și-au început povestea de dragoste cu speranțe mari și cu promisiuni de a construi un viitor împreună. Nașterea micuței Ema a adus o nouă lumină în viața lor, dar a și adus la suprafață tensiuni și neînțelegeri care, în cele din urmă, au dus la despărțirea lor.

Recent, fostul partener al Cristinei Cioran și-a pierdut mama, iar acest moment dureros a fost unul cu nenumărate conștientizări. Alex Dobrescu și-a dat seama cât de mult i-a greșit fostei sale soacre, mama Cristinei Cioran, care îl iubea ca pe un fiu. El și-a recunoscut greșelile și și-a cerut scuze public pentru modul în care a tratat-o, realizând că mama fostei sale partenere a fost mereu acolo pentru ei și pentru micuța Ema.

Citește și:

„Îmi vine să plâng. Vreau să îmi cer iertare mamei Cristinei Cioran, că i-am greșit mult, am greșit enormf ață de această femeie, care a îngrijit-o perfect pe Ema, s-a purtat cu mine poate că și mai frumos decât mama mea. M-a primit în sânul familiei și eu am înțeles-o greșit. Vreau să știe că îmi pare rău și că ea chiar este ca o mamă a mea.

I-am vorbit urât, nu a mai vrut să stea la noi la București, că ea venise să aibă grijă de copil, începuse să îmi facă ordine prin lucruri, prin casă și să aibă grijă de mine. Și eu am înțeles greșit asta. Că îmi caută prin lucruri, am crezut că îmi strică intimitatea, când colo încerca să facă bine”, a mărturisit Alex Dobrescu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.