Setari Cookie-uri

Celebrități strălucitoare la Met Gala 2024. Cele mai fabuloase ținute din acest an.

Met Gala 2024 a fost o explozie de creativitate și stil, cu vedete care au strălucit pe covorul roșu în ținute spectaculoase și îndrăznețe, inspirate de tema „Grădina Timpului”.

Zeci de vedete și-au făcut apariția în ținute impresionante și extravagante pe covorul roșu al Muzeului Metropolitan de Artă din New York, cu ocazia Met Gala 2024. Acest eveniment anual este unul dintre cele mai prestigioase din industria modei, fiind găzduit de Anna Wintour, redactor-șef al revistei Vogue, cunoscută drept „Biblia modei”.

Tema Met Gala 2024 a fost „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, o celebrare a textilelor de epocă și a creațiilor de modă din trecut, iar codul vestimentar a fost „The Garden of Time” (în traducere - Grădina Timpului), inspirat de povestea cu același titlu a lui J.G. Ballard, scrisă în 1962.

Vedetele și-au ales ținutele în conformitate cu acest cod vestimentar, aducând un omagiu puterii naturii și trecerii timpului. Evenimentul, organizat pentru strângerea de fonduri dedicată Institutului de Costume, a fost unul dintre cele mai anticipate și discutate momente din industria fashion.

Citește și:

Majoritatea vedetelor au optat pentru ținute florale, transmițând astfel o imagine a unei grădini înfloritoare a timpului. Totuși, altele au ales să abordeze tema într-un mod inedit, inclusiv cu ținute care sugerează trecerea timpului. De exemplu, cântăreața Tyla a surprins cu o rochie din nisip, accesorizată cu o clepsidră.

Printre celebritățile care au strălucit pe covorul roșu s-au numărat Zendaya, care a purtat două ținute spectaculoase, Sarah Jessica Parker, Demi Moore, Pamela Anderson, care a optat pentru un look natural, fără machiaj, Dua Lipa, Shakira și multe altele.

Un moment remarcabil al serii a fost reîntoarcerea supermodelului Linda Evangelista, după o absență de nouă ani de la Met Gala. Îmbrăcată într-o rochie albă elegantă, din mătase organică, creată de designerul Catherine Holstein pentru brandul Khaite, Linda a strălucit alături de mănuși lungi și transparente și o pereche de cercei-candelabru, creație a designerului Ana Khouri.

Citește și:

Sursă foto - onkelglocke / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.