Setari Cookie-uri

Explozie de artiști la Neversea 2024! Cine va cânta pe scena festivalului?

Neversea 2024 se apropie cu pași repezi! Uite cine va urca pe scena anul acesta!

Se anunță o vară plină de ritmuri explozive și momente memorabile pe litoralul românesc. Festivalul Neversea revine în forță în 2024, cu un line-up de excepție ce promite să încânte publicul și să creeze amintiri de neuitat pentru toți participanții.

Printre numele internaționale deja confirmate se numără superstarurile Maluma și Bebe Rexha, care vor încânta publicul român pentru prima dată cu prezența lor pe scena festivalului Neversea din Constanța. De asemenea, lista artiștilor de top care vor face spectacol continuă cu G-Eazy și Nick Carter, membru al celebrei trupe Backstreet Boys, precum și cu Mahmut Orhan, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului.

Alături de aceste nume sonore, fanii muzicii electronice vor avea parte și de prestații incendiare ale unor artiști consacrați precum Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Tujamo, Alok și Sofi Tukker, care promit să transforme fiecare moment al festivalului într-o experiență muzicală de neuitat.

Citește și:

Festivalul Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie în Constanța, oferind iubitorilor de distracție și muzică patru zile pline de energie și bucurie. Înainte de acest eveniment, festivalul Beach Please va pregăti terenul pentru petrecere în Costinești.

Prețul biletelor pentru festivalul Neversea variază în funcție de facilități și zonele de acces, începând de la 79 de euro + taxe pentru acces general timp de patru zile, și ajungând până la 200 de euro pentru pachetul VIP.

Sursă foto - ktphotography / Pixabey

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.