Setari Cookie-uri

Elena, o nouă viață după divorțul de CRBL. Cum arată acum fosta soție a artistului?

După divorțul de CRBL, Elena a început o viață nouă. Ce a declarat fosta parteneră de viață a artistului?

Showbiz-ul românesc a fost zguduit la începutul lunii aprilie de anunțul unui divorț surprinzător: Elena și CRBL au hotărât să pună capăt unei căsnicii care a durat 16 ani. După despărțire, Elena s-a retras din lumina reflectoarelor, închizându-și conturile de social media. Cu toate acestea, acum a revenit în forță, transmițând un mesaj puternic despre noi începuturi și încrederea în sine.

Elena și CRBL s-au cunoscut pe platourile de filmare de la „Dansez pentru Tine”, iar de acolo și-a început povestea de dragoste. În 2008, cei doi și-au unit destinele oficial, iar timp de 16 ani au fost parteneri de viață. Despărțirea lor a fost anunțată recent, însă au ales să rămână în relații apropiate pentru binele fiicei lor.

Citește și:

Acum, Elena a revenit în lumina reflectoarelor, arătând lumii că este pregătită să pornească pe un nou drum. Ea și-a reluat activitatea pe platformele online, postând primele imagini după anunțul separării. Pe TikTok, a distribuit un colaj de fotografii însoțit de un mesaj încurajator.

„Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! Noua eu. Viață nouă. Noi începuturi. Fii pozitiv. Fii tu”, a scris Elena Viscu, în descrierea videoclipului.

@elena_viscu 🌟 Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! 💫 #newme #newlife #newbeginnings #bepositive #beyou ♬ Something New (feat. Ty Dolla $ign) - Wiz Khalifa

Mesajul său a fost întărit și pe Instagram, unde a transmis același spirit optimist.

Citește și:

„Fiți sursa propriei inspirații și lăsați lumina să vă ghideze spre succes și fericire”, a adăugat ea.

Despărțirea de CRBL nu a diminuat legătura dintre cei doi în ceea ce privește creșterea fiicei lor. Chiar dacă acum locuiesc separat, CRBL în Pantelimon, iar Elena și fiica lor într-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei, ambii părinți rămân implicați în viața copilului lor.


Kudika
13 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.