Setari Cookie-uri

Alex Dobrescu, dezvăluiri șocante despre femeile din viața lui: Am fost cu ele din interes...

Alex Dobrescu a făcut declarații șocante despre Cristina Cioran și fosta sa soție, dezvăluind că relațiile cu acestea au fost motivate strict de interese personale.

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a făcut recent declarații surprinzătoare despre vedetă, dar și despre fosta sa soție, care i-a dăruit un băiat. Într-un interviu pentru Antena Stars, Alex a recunoscut că s-a căsătorit cu fosta sa soție pentru a-i aduce pachete la pușcărie, iar relația cu Cristina Cioran a fost motivată de necesitatea unui loc de locuit.

„Nu le-am spart nicio ușă, n-am lovit nimic. Le-am spart bula minciunilor și valorile de săpun în care trăiesc. Deci eu când apar adevărul lor începe să se clatine și e mult mai ușor să ceară un ordin de restricție, decât să stea față în față cu adevărul. Femeia mi-a dat block ca să nu mai îmi dea niciun ban. M-am dus acasă la ea să îmi dea banii, să îl văd pe fiul meu. Nu a vrut să îmi deschidă ușa, am țipat un pic, nu am țipat tare că îl iubesc”, a declarat Alex Dobrescu, conform Spynews.

Citește și:

Dobrescu a continuat cu dezvăluiri șocante, afirmând că relațiile cu ambele femei au fost bazate strict pe interes personal.

„Nu mă deranjează cu nimic ordinele de restricție, chiar îmi fac bine, chiar voiam să termin definitiv relația și cu ea, și cu Kiki. Am fost doar din interes cu aceste două femei, și cu fosta mea soție, și cu Kiki. Au fost momente de cumpănă, dar m-am revanșat față de ele și le-am făcut doi copii. Prima mi-a adus pachete la pușcărie, că de asta am fost cu ea și aveam nevoie să mă caute cineva. A doua, Cristina Cioran, am fost cu ea că o perioadă nu am avut unde să stau. Nu ne-am iubit niciodată. Am fost strict din interes cu ele și atât.”, a mai spud bărbatul.

În replică, Cristina Cioran, care are deja o altă relație, a ales să evite conflictele cu tatăl fetiței sale.

Citește și:

„Am decis că voi vorbi mult mai puțin decât ultima oară, pentru că ai văzut și tu câte s-au întâmplat. Așadar, voi păstra pentru mine detaliile despre noua mea relație, pentru că este mai bine și mai sănătos”, a declarat Cristina Cioran.


Kudika
23 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.