Setari Cookie-uri

PETRA dezvăluie o poveste cu nuanțe plină de sensibilitate în cel mai nou single al său: Narcisist

După ce a colaborat cu trupa VUNK pentru „Încep să te uit", PETRA își continuă călătoria muzicală, dar de această dată cu „Narcisist" în playlist, o piesă puternică care abordează dinamica și complexitatea relațiilor toxice.

Prin versuri introspective și captivante, PETRA transformă muzica în artă în timp ce combină elemente pop cu un sound original, ce rămân fidele stilului unic al artistei. Versurile curajoase și pline de emoție fac din această piesă un imn pentru cei care caută puterea de a se elibera din relații nocive.

„Sunt încântată să anunț lansarea noii mele piese, «Narcisist». Am simțit nevoia să scriu despre un subiect personal și anume, relațiile toxice. Prin versuri, am descris perspectiva unui om care se află într-o relație cu un narcisist. Deși versurile transmit o stare mai întunecată, producția este aproape euforică. Am creat acest contrast împreună cu producătorul și managerul meu, Gabriel Huiban, pentru că mi-am dorit să transmit un mesaj de încurajare tuturor celor «prinși» în relații toxice. Astfel, «Narcisist» nu este doar despre suferință, ci și despre eliberare", spune frumoasa artistă.

Cei care i-au descoperit talentul PETREI au fost părinții ei, iar de atunci au început și primele ei ore de canto, solfegiu, pian și, respectiv, primele concursuri. PETRA își scrie singură textele, pentru că viața sa o inspiră și a pregătit deja o mulțime de piese împreună cu producătorul ei muzical, Gabriel Huiban, care îi este și manager. În urmă cu doi ani, PETRA și-a deschis sufletul prin muzică și a lansat prima sa piesă din cariera muzicală: „Sunt bine". Au urmat „Ireligios" și „Mai dansează", alături de Randi.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.