Setari Cookie-uri

O piesă de pus pe repeat - 1 minut - Luana Genevieve

Piesa ,,1 minut" de la Luana Genevieve este un portret sonor al trădării în iubire, care surprinde și o anumită resemnare prin interpretarea sa. Versurile sunt încărcate de emoție și introspecție, în timp ce melodia îmbrățișează o tonalitate melancolică, cu accente de tristețe și regret.

Cu o voce caldă și profundă, Luana Genevieve reușește să transmită vulnerabilitatea și forța interioară a personajului, creând o conexiune emoțională puternică cu publicul. Melodia în sine devine o poveste despre durere și vindecare, cu o notă distinctă de înțelepciune și acceptare a realităților dificile ale vieții.

Piesa a fost scrisă de Luana Genevieve și produsă de Mario Dorian Croitoru.

Luana Genevieve aduce un sunet autentic de R&B și pop pe scena muzicală românească, captivând publicul cu versurile sincere și feeling-ul inconfundabil al pieselor sale. Ca o prezență nouă și dinamică, se evidențiază prin talentul său și prin activitatea susținută în mediul online. Cu un stil fresh și o voce puternică, Luana promite să vă cucerească cu noile sale proiecte!

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.