Setari Cookie-uri

Casa regală spaniolă se zguduie din temelii! Regina Letizia ar fi avut o aventură cu fostul cumnat

Jurnalistul veteran Jaime Peñafiel a zguduit monarhia spaniolă cu declarații surprinzătoare, susținând că Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea duc vieți separate și că își păstrează relația doar de fațadă.

Recent, un jurnalist veteran spaniol a reaprins focul speculațiilor în jurul vieții private a Reginei Letizia și a Regelui Felipe al VI-lea. Jaime Peñafiel, în vârstă de 91 de ani, cunoscut pentru declarațiile sale incendiare, susține că cei doi duc vieți separate, iar aparițiile lor publice sunt doar o fațadă menită să păstreze imaginea monarhiei intactă.

În ciuda faptului că au sărbătorit recent 20 de ani de căsnicie, zvonurile despre relația tensionată dintre Letizia și Felipe nu par să se stingă. Peñafiel, un critic vocal al reginei, a lansat ipoteza că Letizia ar fi avut o relație amoroasă cu fostul său cumnat, chiar după căsătoria cu Felipe în 2004. Acesta nu este primul scandal de acest gen; deja în volumul său „Letizia & I”, publicat în noiembrie 2023, autorul Jaime del Burgo a făcut dezvăluiri similare.

Citește și:

Acum, la doar câteva zile după aniversarea de 20 de ani a căsătoriei, Peñafiel pregătește lansarea unei noi cărți, „Los Silencios de Letizia”. Programată pentru publicare pe 28 mai, această carte promite să aducă în lumina reflectoarelor noi informații șocante despre regina spaniolă. Conform jurnalistului, cartea va dezvălui detalii despre o presupusă „criză maritală” în cadrul cuplului regal și despre escapadele amoroase ale Letiziei, inclusiv o întâlnire cu un alt bărbat în Majorca și o călătorie secretă la New York în 2012.

Peñafiel susține că Letizia și Felipe nu mai împart același dormitor și, în ciuda aparițiilor lor publice, nu mai locuiesc împreună.

„Nu cred că mai împart nici măcar același acoperiș”, a declarat jurnalistul într-un interviu pentru El Cierre Digital.

Citește și:

El sugerează că, deși un divorț nu pare iminent, este posibil ca cei doi să ajungă la o înțelegere similară cu cea a fostului rege Juan Carlos și a reginei Sofia, trăind vieți separate în mod discret.

„Păstrează doar aparențele în public. Felipe e un om bun, încearcă să-și facă treaba cum poate mai bine, dar Letizia i-a făcut mult rău. Nu cred că va urma un divorț, dar cred că vor face o înțelegere, cum au procedat Juan Carlos și Sofia, în urma căreia fiecare va duce o viață separată de celălalt”, a mai spus jurnalistul.

Publicația „Los Silencios de Letizia” este așteptată să provoace un val de controverse și speculații în jurul familiei regale spaniole. Dezvăluirile din carte ar putea să zguduie din temelii percepția publicului despre monarhie și să ridice semne de întrebare cu privire la viitorul acesteia.

Citește și:

Rămâne de văzut cum vor reacționa Regina Letizia și Regele Felipe al VI-lea la aceste acuzații și dacă vor aduce clarificări publice pentru a contracara speculațiile. Un lucru este cert: monarhia spaniolă se confruntă cu una dintre cele mai mari provocări din ultimii ani, iar ochii întregii națiuni sunt ațintiți asupra evoluției acestei situații delicate.

Sursă foto - GDJ / Pixabey


Kudika
27 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.