Setari Cookie-uri

Anca Dinicu și Georgian Păun, viitori părinți: Cine este bărbatul care i-a cucerit inima actriței

Anca Dinicu și Georgian Păun traversează un moment deosebit în viața lor, bucurându-se de așteptarea primului lor copil împreună.

Anca Dinicu trăiește un moment deosebit de fericit în viața sa personală! După luni de speculații și apariții discrete, actrița a confirmat relația solidă cu Georgian Păun și vestea că cei doi vor deveni părinți pentru prima dată. Fanii vedetei au fost curioși să afle cine este bărbatul care i-a cucerit inima actriței.

Georgian Păun, originar din Calafat, este cu patru ani mai tânăr decât Anca Dinicu și are un trecut impresionant în lumea sportului. La doar 30 de ani, Georgian și-a dedicat o mare parte din viață baschetului, jucând pentru echipe renumite precum BCM U Pitești, SCM Timișoara, Farul Constanța, BC CSU Sibiu și Athletic Constanţa. Decizia de a se retrage din activitatea profesională a fost influențată de moartea idolului său, legenda NBA Kobe Bryant, eveniment care l-a marcat profund.

Citește și:

„Kobe Bryant este motivul pentru care m-am apucat de baschet și unul dintre motivele care m-a făcut să nu mai joc. L-am urmărit toată copilăria mea, îi știam toate highlights-urile, inclusiv după ce a terminat cariera de sportiv de performanță, îl urmăream cum se dezvolta în afara terenului și cum în ultimul timp a început să apară din nou la meciuri împreună cu Gigi. Personal, pe mine m-a afectat moartea lui, pentru că l-am urmărit toată copilăria și adolescența mea. Motivul pentru care nu am mai continuat să joc este că moartea lui m-a învățat că în viață trebuie să facem ce ne face fericiți și să trăim în prezent, pentru că viața este foarte imprevizibilă”, a declarat Georgian pentru baschet.ro.

Chiar dacă și-a anunțat retragerea din baschet, Georgian Păun rămâne activ pe teren, postând imagini și participând la meciuri, păstrându-și pasiunea vie.

Citește și:

Anca Dinicu și Georgian Păun așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Actrița a ales să împărtășească personal vestea pe Instagram, dorind să fie prima care anunță acest moment special.

„De ziua copilului, vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie! La mulți ani”, a scris vedeta în postarea ei emoționantă.


Kudika
7 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.