Setari Cookie-uri

Ascuțitoare simpatice și inedite pentru acest început de an școlar

Un nou an școlar îl așteaptă pe cel mic. De fapt, ar putea fi prima oară când se pregătește să se așeze la un careu, dar un lucru este sigur: emoțiile vor fi uriașe. Deși te pregătești cu orice, nu iei în considerare cât de provocator și greu îți va fi să îți stăpânești emoțiile. Așadar pregătește-i din timp setul de rechizite. Dacă ai observat că deja are o pasiune pentru desenat, insistă asupra acesteia pentru a se refugia în hobby-ul lui, ori de câte ori va simți nevoia - încurajează-l.

Atunci când încep școală, toți elevii vor experimenta diverse sentimente - de la frică, la bucurie, de la entuziasm la încântare. Va fi teamă că nu știu la ce să se aștepte, dar pe de altă parte vor câștiga prieteni, vor găsi pasiuni și vor fi tot mai curioși pe măsură ce învață și descoperă lucruri noi. Cea mai solicitantă provocare cade în sarcina părinților care trebuie să se asigure că cel mic are tot ce îi trebuie pentru a fi un student căruia nu îi lipsește nimic. Rechizitele se cumpără din timp - noi recomandăm să le căutați împreună pentru a vă asigura că alegi ce îi place mofturosului năstrușnic. Până la urmă nu ai vrea ca masa de lucru, biroul, să stea gol pentru că nu îi place ceva ce a primit.

Citește și:

Și uite așa ajungem la ideea de a investi în lucrurile care îi plac. Copiii învață să experimenteze diverse atunci când sunt mici pentru a-și găsi pasiunea care să le ocupe timpul liber, pe lângă multă joacă. Dacă ai observat că prichindelul are înclinații spre artă, asigură-te că are un set de pictură, de desen, un pachet cu multe creioane colorate și neapărat o ascuțitoare profesională. Cum ar fi:

Ascuțitoare simpatice și în figurine drăgălașe: perfecte pentru copii

Începem cu pași mici și mărunți. Nu trebuie să investești încă de la început în instrumente de scris costisitoare. Cea mai la îndemână ascuțitoare pentru copiii care au mereu de desenat ar fi una colorată, cu un design drăguț care să îl îndemne mereu să-și pună pe hârtie imaginația infinită pe care o posedă.

Astfel de ascuțitoare sunt perfecte pentru copii - în primul rând pentru că sunt modele joviale, că au nuanțe puternice și pentru că se folosesc extrem de ușor. Un gadget extrem de haios, această ascuțitoare este un motiv de a zâmbi. Unde mai pui că setul are și o gumă de șters, iar materialul din care este confecționată este un plastic rezistent.

ascutitoare simpatice in figurine

Vezi pret

Ascuțitoare electrice: practice și rapide - ca să mențină inspirația aproape

Dacă deja ai observat că micuțul tău asta face toată ziua - desenează, schițează, scrie, colorează - atunci ar fi cazul ca pe lângă creioanele alea multe pe care le tot înlocuiești, să îi achiziționezi o ascuțitoare electrică.

Ascuțitoarele electrice sunt ușor și sigur de folosit, practice și rapide. Disponibile în diverse forme, aceste produse de școală sunt portabile și previn ascuțirea excesivă. Lama este una rezistentă și detașabilă pentru a se înlocui când se uzează. În plus, aceste rechizite sunt prevăzute cu un buton de siguranță pentru a se activa atunci când tăvița pentru deșeuri nu mai este la locul ei - se poate alege dintre diverse forme de ascuțire a vârfului.

ascutitoare electrice

Vezi propuneri

Dacă vrei, te putem ajuta cu o recapitulare, ca să știi în linii mari de ce vei avea nevoie pentru școală - câteva propuneri aici. Oricum, pe parcurs, îți vor tot spune profesorii că va trebui să faci diverse achiziții, așa că la început tu trebuie să te asiguri că cel mai mic va avea strictul necesar: rigle, instrumente de scris, caiete, ghiozdan, penar, acuarele, pensule, tempera, coperți, plastilină, radiere, șabloane și truse geometrice.

Nu uita să îi adaugi în pachetul pentru prima zi un zâmbet și-o îmbrățișare. Le va găsi în mulțimea de părinți care se vor uita tremurând, din nou parcă, la primii lor pași.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.