Setari Cookie-uri

Interviu Andreea Mantea: Îmi este frică de Dumnezeu

Andreea, în câteva întrebări, câte să o înțelegem și să o știm mai bine. O știm demult, de când s-a apucat de televiziune. Dacă ar fi să judecăm succesul în televiziune cumva, cred că proba timpului e reperul cel mai eficient.

Cât timp ai reușit să fii acolo. Cât timp ai izbutit să ai rost la televizor. Iar Andreea aici stă bine. O știm de mulți ani zâmbind de la televizor.

Dacă ar fi după tine, ce ai interzice Andreea? Ceva ce te enervează și ar fi mai bine fără.

Aș interzice prostia, dar este greu. Bine, cumva oricum cred că oamenii care suferă de această “boală” sunt mult mai fericiți în prostia lor; atunci, de ce să stric eu fericirea altora?! Așa că, mai bine, aș vrea să interzic minciună.

Andreea Mantea

Dacă ar fi să îți alegi tu, cum ar trebui să fie viața? Cu ce?

Nu știu dacă aș vrea să schimb cu ceva viața mea, pentru că, dacă stau bine să mă gândesc, viața este făcută cu bune și cu rele. Iar dacă nu am avea parte și de neplăcerile vieții, atunci nu am mai putea să apreciem la potențial maxim adevărata putere și valoare a unui lucru bun, atunci când ni se întâmplă. Nu știu dacă aș alege o viață perfectă, doar cu lucrurile care îmi convin… Este mai bine așa.

Citește și:

Dacă ar fi să locuiești undeva, în locurile pe unde ai călătorit, unde ar fi de tine, Andreea?

Nu m-am gândit până acum la acest aspect, nu știu dacă m-aș muta din țară, să renunț la viața pe care o am aici. Dar dacă aș vrea să fiu în continuare Andreea Mantea, persoana publică, sau omul Andreea Mantea, să duc o viață liniștită… nu știu în acest moment. Cert este că dacă m-aș muta din țară, aș încerca să fac ceea ce știu eu mai bine, ce fac și în acest moment. Mi-aș dori să lucrez tot în televiziune. Așa mă simt eu bine și fericită.

Ce îți place la viața ta așa cum e ea acum? Ce te face fericită?

Îmi place că am fost binecuvântată și că îl am pe David, că îmi împart viața cu el. Este un sentiment de nedescris în cuvinte.

Citește și:

Când te uiți înapoi, ce a fost mai greu de depășit până aici?

Mă văd foarte puternică și consider că nu au fost greu de depășit. Nu a existat un moment care să mă marcheze pe parcursul vieții, încât să spun că am trecut cu greu peste acea situație.

Când te uiți înapoi, ce ai retrăi din ce ai trăit până aici?

Întâlnirea cu David, fiul meu.

De ce îți e cel mai frică, Andreea?

De Dumnezeu.

Și zi-mi un moment de mare curaj. Când ai fost cel mai curajoasă în viață până acum?

Au fost multe momente în care am fost foarte curajoasă, dar nu îmi vine niciunul acum în minte.

Andreea Mantea

Puneți o dorință!

Îmi doresc ca David să fie foarte sănătos, și să am aproape cât mai mulți fani alături de mine, la emisiunea “Te vreau lângă mine” și la “Se strigă darul”.

Citește și:

Sursa Foto: Facebook Oficial Andreea Mantea

Vizionare placuta


Radu Buzăianu se ocupă seara la televizor de politicienii care-i fac viața grea, iar în timpul zilei, de cei 3 copii pe care-i are să-i facă viața un loc mai bun și mai cu sens. Din ce...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.