Setari Cookie-uri

Nu este niciodată târziu să îți faci prieteni. Iată cum.

In mod sigur, unii dintre interlocutori îți vor putea deveni mai târziu prieteni buni și apropiați. Unde mai pui că vei avea un cerc de prieteni care îți  împărtășește pasiunile cu mult entuziasm. 

Nu este suficient să ai prieteni. Nu este vorba doar despre asta. Prietenia presupune împărtășirea unor valori similare pe care le nutriți în adâncul sufletului și o conexiune care transcede cuvintele. Insă sunt numeroase situațiile în care cineva are în jurul oameni cu care nu se simte compatibil dar cărora le acordă titlul de prieteni doar pentru a nu fi singur.

Prietenii adevărați sunt însă ceva de neprețuit și merită ficare efort al tău de a-i găsi. Știu că se spune că nimic nu se compară cu prieteniile create în copilărie însă experiența mi-a dovedit că lucrurile nu stau deloc așa. Atunci când inima îți este deschisă, ai șanse mari să îți faci prietenie adevărați la orice vârstă. Iată trei moduri în care îi poți găsi.

Citește și:

1. Fă o lstă cu toate lucrurile care te pasionează și îți vin în minte

Ia o bucată de hârtie, un pix și gândește-te la toate lucrurile care te pasionează. Încearcă să enumeri măcar 10 lucruri. Poate fi vorba despre anumite activități precum moda, muzica, filmele, dezvoltarea personală care te umplu de încântare și entuziasm doar cnd te gândești la le. După ce ai terminat lista, vezi ce anume te pasionează la fiecare dintre activități.

2. Găsește 3 hobby-uri în jurul pasiunilor tale pe cărora le poți dedica timp

Acum este momentul să identifici ce fel de activități poți desfășura în legătură strânsă cu pasiunea ta. Spre exemplu, pentru că ador să dansez, m-am înscris șala cursuri de dans și mi-am făcut o mulțime de prieteni. Indentificând activitățile din jurul fiecărei pasiuni găsești practic locurile în care ai șanse mari să îți întâlnești viitorii prieteni.

Citește și:

3. Dă-ți șansa să cunoști cât mai mulți oameni din noile tale cercuri de activitate

Acesta este cel mai important pas. Când participi la activități derulate în jurul hobby-urile tale, ai șansele să întâlnești oameni cu pasiuni și poate chiar valori similare. Nimic mai ușor decât să începi o conversație și să vezi unde poate duce.

In mod sigur, unii dintre interlocutori îți vor putea deveni mai târziu prieteni buni și apropiați. Unde mai pui că vei avea un cerc de prieteni care îți împărtășește pasiunile cu mult entuziasm.

Featured foto by Prostock-studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.